Las Palmas sarok ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós garnitúra prémium szövettel kárpitozva.

509 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Las Palmas sarok ülőgarnitúra ágyazható kivitelben rendelhető jobbos – balos irányban

Örömmel mutatjuk be Önöknek a Las Palmas sarokgarnitúrát, mely a Kanizsa Trend – Sit&More kínálatában található. Ez a jól átgondolt és igényesen kidolgozott ülőgarnitúra a modern stílus rajongóinak kínál számtalan praktikus funkciót. Mondhatni, hogy a Santa Fe modell kistestvére, hiszen gazdag felszereltséggel és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, amely a Kanizsa Trend megbízhatóságát és minőségét tükrözi.

A Las Palmas sarok ülőgarnitúra ülésszerkezete normál keménységű habok és hullámrugók párosításával lett kialakítva, így a maximális kényelmet biztosítja használóinak. A háttámla rugalmasságát a gumihevederek adják, míg a hengeres, krómozott fém lábak gondoskodnak a stabilitásról, ráadásul modern vonalai is kiemelkednek.

Az ülőgarnitúra racsnis szerkezetű fejtámlái és karfái fokozatosan állíthatóak, hogy mind ülve, mind fekve kényelmes támasztékot nyújtsanak. Egy igazán multifunkcionális darab, hiszen ágyazható sarokgarnitúraként is szolgál, amely közel 150 cm széles fekvőfelületet kínál, amikor vendégeit több napra szeretnék megszállásra fogadni. A lábtartós elem felnyitható tárolóval is rendelkezik, így könnyen elférnek benne az ágyneműk, párnák és takarók.

A Las Palmas ülőgarnitúra egyik legpraktikusabb funkciója az előre-hátra billenthető háttámlák, melyek segítségével könnyedén megváltoztatható az ülőfelület mélysége. Így akár az alacsonyabb családtagok is megtalálhatják az ideális üléspozíciót. Az ülőgarnitúra 3 db ilyen mozgatható háttámlával és 3 db gerincpárnával van felszerelve, hogy mindenki a legnagyobb kényelemben élvezhesse a használatát.

Az ülőgarnitúra egyedi megjelenéséhez több, mint százféle szövet és bőr kárpit közül választhatnak, hogy otthonukat saját stílusukhoz igazíthassák. Az ülőfelület és az alsó rész anyagát tetszőlegesen kombinálhatják, vagy ízlésüknek megfelelően egyféle bevonóval kérhetik. Az egyik legnépszerűbb kárpit típus a SOFT CLEAN, mely magas kopásállóságával és könnyű tisztíthatóságával rendkívül sikeres. Egyetlen nedves törlőkendő és víz segítségével egyszerűen eltávolíthatók róla a szennyeződések.

A Las Palmas garnitúra mind jobbos, mind balos állásban elérhető, így mindenki számára megfelelő konfigurációt választhatnak.

Az otthon a család legfontosabb helye, ahol a közös pillanatok emlékei örökre megmaradnak.

A Las Palmas sarokgarnitúrával még meghittebb és boldogabb lehet ez az értékes együttlét.

Ne habozzanak tovább, rendeljék meg most a Las Palmas sarokgarnitúrát, és tegyék otthonukat még szebbé és kényelmesebbé!