Watch I sarok ülőgarnitúra

Rendelhető számtalan típusú szövettel és iránya is szabadon variálható a rendelés leadásakor.

369 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Üdvözlöm Önöket az otthoni kényelem és stílus világában!

Bemutatom a Watch I sarok ülőgarnitúrát, mely a Kanizsa Trend – Sit&More kínálatában egy modern, fiatalos és rendkívül funkciógazdag darab. Ez az ülőgarnitúra lehetőséget ad arra, hogy maximális kényelemben töltsék mindennapjaikat családjukkal.

Az ülőfelületet egyedi kombinációval alakították ki, mely magában foglalja a hullámrugós és közepes keménységű habokat, így lenyűgözően kényelmes érzetet nyújt. A stabilitást megerősített vázszerkezet és krómozott fekvőhenger lábak biztosítják.

A Watch I sarok ülőgarnitúra további praktikus tulajdonságokkal rendelkezik.

Három állítható fejtámlája racsnis szerkezettel fokozatosan megdönthető, így tökéletes támasztékot biztosítanak. Az ágyazható ülőgarnitúra lehetővé teszi, hogy esténként is kényelmesen megpihenjenek a nappaliban. Emellett a takarók és párnák egyszerűbb tárolása érdekében, felnyíló ágyneműtartóval is felszerelhető.

A Watch I sarok ülőgarnitúra különleges megjelenéséért közel kétszáz féle szövet és textilbőr kárpit közül választhatnak, így otthonukat egyedi stílussal ruházhatják fel. Az alsó és felső rész színe tetszés szerint kombinálható, ezáltal még személyre szabottabbá válik. Az egyik legnépszerűbb kárpit opció az un. Softclean szövet, amelynek tisztítása egy nedves törlőkendő segítségével könnyen megoldható. Ha különlegesebb bútordarabra vágynak, akkor pedig a legkiválóbb minőségű valódi bőr kárpitokkal is rendelhetik a sarokgarnitúrát.

A Watch két különböző sarok (270×175 cm, 270×218 cm) és U-form összeállításban is elérhető. Így megtalálhatják a tökéletes méretet, ami kényelmesen és harmonikusan illeszkedik otthonukba.

Az otthon a család legfontosabb helye, ahol a közös pillanatok emlékei örökre megmaradnak.

A Watch I sarok ülőgarnitúrával még meghittebb és boldogabb lehet ez az értékes együttlét.

Ne habozzanak tovább, rendeljék meg most a Watch I sarok ülőgarnitúrát, és tegyék otthonukat még szebbé és komfortosabbá!

Az ülőgarnitúra ára a kárpit típusa és funkciók szerint változik, így kérjenek ajánlatot a megfelelő konfigurációra!

Szövet kárpittal: 369.900 Ft-tól, Valódi bőr kárpittal: 619.900 Ft-tól.