Aurora ágyazható ülőgarnitúra

Ágyazható, állítható háttámlákkal

544 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Aurora ágyazható ülőgarnitúra, állítható háttámlákkal!

Természetes színekkel megáldott garnitúra, amely tökéletesen fog illeszkedni otthona falai közé. Nagyon jól passzol a hasonló, természetes árnyalatokhoz, bézs szőnyeghez, szürkés-barna járólapokhoz vagy akár parkettához. Dizájnos darab megannyi praktikus funkcióval felszerelve. Az Aurora ágyazható ülőgarnitúra rejt magában egy ágyneműtartó fiókot, illetve még három állítható háttámlát is. Háttámlái előre-hátra csúsztathatóak.

Hogy ez miért jó?

Képzelje csak el azt a szituációt, hogy napközben fáradtan hazaér, elfekszik a garnitúráján és addig lustálkodik, amíg csak teheti. Azonban hétvégén vendégül látja majd a rokonokat, akik idősebbek már, ezért nem biztos, hogy fetrengeni szeretnének, sokkal inkább egy kényelmes ülőhelyre vágynak majd. Egy olyan ülőhelyre, ahol hátukat megtámasztva tudnak biztos pontot találni és a jóérzés jelenlétével nagyokat beszélgetni. Ilyen és ehhez hasonló esetekben nagyszerű dolog az állítható háttámla, hiszen előre csúsztatott állapotban kisebb lesz az ülőfelület mélysége. Természetesen amint elmentek a vendégek, garnitúránk újból visszatérhet a jól megszokott funkciójához.

Méret: 260 x 310 cm

Strapabíró mégis puha zsákszövet felületét biztosan imádni fogja a család, de még a blöki is. Hátulja is szövettel fedett, így akár még térbe is helyezhető. Egy szó, mint száz, remek választás a családosok számára.

 

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linken keresztül.