Miyako ülőgarnitúra

laptop tartóval és relax fejtámlákkal

464 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Miyako ülőgarnitúra, laptop tartóval és dönthető támlákkal.

Rendkívül puha, plüssös hatású szövettel vont ülőgarnitúra, extra funkciókkal. Dönthetőek a sarokban található háttámlák, annak érdekében, hogy fekvő pozícióban is kényelmesen el lehessen rajta heveredni. Az állítható fejtámlák már talán megszokott elemnek számítanak egy modern ülőgarnitúránál, nem úgy, mint a laptop tartó. A Miyako ülőgarnitúra sokkal több, mint azt gondolná. Tekintse csak meg a képeket a könnyebb megértés végett!

Méret: 320 x 220 cm

Egy ilyen tüzes garnitúra bizony nem való akárkinek. Leginkább olyan tulajdonost tudok elképzelni, aki nem fél élni az életet. Minden napra jut valami új és állandóan zajlik körülötte valami izgalmas. Mikor vendégül látja barátait bizony lesz mit mesélni nekik, leheverednek erre a kényelmes ülőgarnitúrára és egy üveg bor felbontása után már kezdődhet is a sztorizgatás. Az emberek többségének monotonan telnek napjain, múlnak a hetek és gyűlnek a hónapok. De nem Önnek, hiszen az élet a kiaknázandó lehetőségekről szól, a döntésekről és az önmegvalósításról!

Magára ismert? Akkor keresse kollégáinkat bizalommal, hiszen üzletünk outlet jellegéből adódóan minden termékünkből csak egy darab található. Nem volna jó, ha lemaradna erről a remek lehetőségről, ugye?

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.