Cooper L alakú ülőgarnitúra

ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve

549 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Cooper ülőgarnitúra, jobbos kivitelben!

Egy újabb gyöngyszem a rengetegben! Szürkés színe könnyedén beilleszkedik szinte akármilyen szobába. Díszvarrásai és dizájnos kialakítása garanáltan magára vonza majd a tekintetet. A Cooper ülőgarnitúra jobbos kivitelben kapható és szerencsére nem csak a külseje megnyerő. Található benne egy ágy is, melyet az a széles oldalon lévő kihúzóval tudunk működtetni. Ennek köszönhetően a lábtartó játszi könnyedséggel nyitható, illetve állítható az éppen kívánt pozícióba, vagy akár ágy funkcióvá alakítható.

Méret: 310 x 200 cm

A háttámla is állítható, ezzel fokozva a teljes komfortot. Fejtámlái és karfája egyaránt állítható. A képeken látható, hogy jobb széle akár fekvőhelyként is funkcionálhat, méretének köszönhetően.

Néhány ülőgarnitúra már-már csalogatja az embert, hogy helyezze magát kényelembe… Cooper tipikusan egy ilyen darab. Prémium szövete olyan finom, hogy már csak nézni is jól eső érzés. El tudja képzelni, milyen lehet ráülni? Egy fárasztó nap után hátradőlni, netalán elfeküdni rajta?

Látogasson üzletünkbe és győződjön meg róla személyesen! Mindenképpen érdeklődjön kollégáinknál, hogy elérhető-e még ez a különleges ülőgarnitúra, hiszen mindenből csak egy darab található készletünkben. Kár lenne elszalasztani ez a lehetőséget…

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.

color

szürke, Gray

size

Méret: 310 x 200 cm

Brand

Németországból importált bútor

material

kellemes tapintású szövettel kárpitozva