Beats ülőgarnitúra

jobbos zsákszövet ülőgarnitúra

389 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Beats ülőgarnitúra egy újabb praktikus csodakanapé üzletünkben, közkedvelt zsákszövet huzattal borítva,

Miért szeretik annyira a zsákvászonszövetet? Beats ülőgarnitúra amellett, hogy barátságos külsőt kölcsönöz az ülőgarnitúrának, modern és strapabíró is. Nem jelent nagyobb gondot, ha a lurkók ugrálnak rajta, ha a kutyus dagonyázza, de még az sem, ha a reggeli vajas kifli az ülőfelületen landol, hiszen bármilyen kárpittisztítóval könnyedén tisztítható. Pont ilyen a Beats ülőgarnitúra is!

Hasonló ülőgarnitúrám van otthon, így biztosra állíthatom, hogy kényelmes rajta még aludni is.

Méret: 265 x 180 cm

A gyermekkort idéző számomra. Sokszor töltöttünk hétvégéket nagyszüleimnél és olyankor mindig program volt a mesemondás. Emlékszem hasonló kanapé volt az otthonukban, szinte ugyanezzel a szép vilgos színnel, ami önmagában nagyon nyugtató hatású. Az ülőrésze pont olyan keménységű, hogy hosszú-hosszú órákon át élvezhetjük a fekvő vagy inkább hempergő helyzetet még nagypapám mesét olvasott nekünk.

Sokszor aztán elaludtunk közben, így már előtte megágyazott nagymamám. erős szövetből készült ez a modern változat, ezért gyerekek mellé tökéletesen strapabíró lesz, ahogy mi is állandóan hemperegtünk és birkóztunk tetején.

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben is kapható áruházunkban. Nálunk a legtöbb bútort azonnal el is szállíthatja, vagy ha igényli szállító partnerünk az egész országban biztosítja a kiszállítását.

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek. Aktuális készletünk felől kérem érdeklődjön kollégáinknál. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.