Bolton ágyazható ülőgarnitúra
Bolton ágyazható ülőgarnitúraBolton ágyazható ülőgarnitúraBolton ágyazható ülőgarnitúraBolton ágyazható ülőgarnitúraBolton ágyazható ülőgarnitúra

Bolton ágyazható ülőgarnitúra

289,900Ft

Bolton ágyazható ülőgarnitúra

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Bolton ágyazható ülőgarnitúra, elsőként a komfort!

Igazán egyedi a Bolton ágyazható ülőgarnitúra, hiszen prémium minőségű szövet borítással készült. Képzelje el, ahogy a felhőkön fekszik.. vagy inkább látogasson el üzletünkbe és próbálja ki Bolton nevű kanapénkat.

Méret: 09

Kedvencének fogja érezni ezt a bútort, mivel minden ki van alakítva a tökéletes kényelemhez. Bármennyire szolidnak tűnik, annál több szuper lehetőség rejlik benne. Képzeljük el, hogy lakásunk egyik tipp-topp sarkában ott áll ez az ülőgarnitúra.

A kilátásban gyönyörködöm éppen, hátra ereszkedve, kényelmesen a fejtámlát is magamhoz igazítva. Ez a pihentető állapot picit álmosít, lábaimat felemelem és végig simulok a kanapé tetején.

Anyaga különösen kellemes tapintású, hosszútávra lett tervezve. Számomra a szépen kidolgozott varrások a kedvenceim, a szolidságát megőrizve és mégis picit megfűszerezve tündököl felületén. Formájában játékossága zseniális.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek. Aktuális készletünk felől kérem érdeklődjön kollégáinknál.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37