Amodi ágyazható ülőgarnitúra

szürke színben, ágyneműtartóval

429 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Amodi ágyazható ülőgarnitúra, relax fejtámlákkal.

Szürke színű ülőgarnitúra, sűrű szövésű zsákszövettel ellátva. Leginkább azon vevőinknek ajánlom figyelmébe, akik szeretik a dizájnos bútorokat, szeretik az egyszerű, letisztult stílust és nem riadnak vissza vendégül látni barátaikat olykor. Ágyazhatósága lévén nem fog gondot jelenteni, ha ottalvósra kerekedik azt este. Ágygépét könnyedén kihúzva tudunk megfelelő helyet biztosítani az alváshoz. Ágyneműtartójában pont elfér majd az estéhez szükséges kellék, párna, lepedő, illetve egy kisebb paplan. Az Amodi ágyazható ülőgarnitúra rendelkezik még állítható fejtámlákkal is.

Manapság nagy divat a letisztultság. Legtöbb új építésű lakás ezen stílus tükrében van kialakítva és ez talán nem is véletlen. A modern és igényes lakások nem igényelnek túl sok bútort, kiegészítőket. Csupán a megfelelő ülőgarnitúrát kell kiválasztanunk, hangulatvilágítást kialakítanunk és a megfelelő színválasztás is fontos.

Méret: 265 x 205 cm

Mint már említettem fejtámláit is tudjuk állítani, a sarokrész kivételével mindet, külön-külön. A szürke szín, mint jól tudjuk semleges, ezért nem árt keresni hozzá színes díszpárnákat, melyekkel feldobhatjuk a hangulatát. Három szintes üzletünkben díszpárnák közül is válogathat, azonban ne feledje, minden ülőgarnitúrából csak egy darab található készleten. Ez azt jelenti, hogy érdemes mielőtt ellátogatnia hozzánk, nehogy lemaradjon kiszemeltjéről!

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.