Torino relax ülőgarnitúra

állítható háttámlával

469 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Torino relax ülőgarnitúra, állítható hát és fejtámlával!

Torinoból sosem elég! Ugyan volt már Torino nevű kanapénk, nem egészen így nézett ki, csak a név stimmelt. A képeken látható Torino egy rendkívül különleges darab. Nedves szivaccsal mosható, tehát könnyen tisztítható. Mindemellett rendelkezik egy innovatív megoldással, ami nem más mint a háttámlák csúsztathatósága. Előre-hátra tudjuk őket állítani, ezzel szabályozva az ülőmélységet. Előre húzva tökéletes helyet biztosít majd kanapénk az összejövetelekhez, míg hátratolva remek fetrengő lesz belőle. Mi másra is vágyik az ember egy fárasztó nap után, mint egy kis fetrengésre?! 🙂

Méret: 295 x 180 cm

Torino relax ülőgarnitúra

Ennek a bútorunknak nincs olyan szeglete és pontja, ami ne lenne puha és élvezetes.

Szinte, mint egy Kánaán, bárhova helyezkedünk mindenhol süppedős, finom, kényelem vár minket. Nagyobb társaságok kifejezetten élvezik a beszélgetést egy ilyen stílusos és minőségi ülőgarnitúrában, mivel minden egyes szereplőnek  jut kellő tér és hely a tökéletes kényelembe helyezkedéshez.

Ebből adódóan is a beszélgetés könnyedebbé és fesztelenebbé válhat. Nagyon meleg színhatással rendelkezik, amitől mindenki sokkal kellemesebben érzi majd magát. Ez még mind semmi, hiszen a háttámlákat is igényeinkhez igazítva mozgathatjuk és állíthatjuk be. Könnyen tisztítható így különösen közkedvelt a kisgyermekes családok körében.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.