Neo L alakú ülőgarnitúra

Állítható relax fejtámlákkal, ágyazható és ágyneműtartóval

389 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

L alakú ülőgarnitúráink egy újabb darabja, Neo ülőgarnitúra.

A normál méretű L-alakok közül ez a típus az egyik legnépszerűbb manapság. A Neo ülőgarnitúra helykínálata egészen kivételes, hisz az ülőfelületek olyan szélesek, hogy leginkább fekvőpozícióban használhatjuk ki azokat. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik idejük nagy részében inkább fekve szeretnek relaxálni. Végre egy kanapé, ahol az ember válla teljes szélességében elfér, sőt még a forgolódáshoz is kapunk némi extra helyet…

A kanapé felülete pihe-puha világosszürke szövettel van bevonva, mely tapintása kényeztető, csak szeretni lehet.

A garnitúrát továbbá négyzetrács alakú steppelt felületek jellemzik, melynek köszönhetően csak még részletgazdagabb és kifinomultabb designt kapunk. A felső részt nagyszerűen ellensúlyozza a valódi fából készült lábazat Az ellentétek bűvöletéhez az is hozzájárul, hogy míg a felső rész kontrasztos textúrájú, addig az alsó és oldalsó részek is azonosak. A kanapé hosszabb oldalának vége enyhén csapott, trapéz alakú.

Ez a megoldás nem csupán a látványt fokozza, hanem praktikus is abban az esetben, ha a kanapé ezen vége közvetlen ajtó, vagy átjáró mellé esik, hisz megkönnyíti az eljárást. A háttámlák négyzetrácsos mintázata pihe-puha bárányfelhőkre emlékeztetnek, és kipróbálva őket, valóban nem csalódunk… Fejtámlái mindenütt állíthatóak, fel- illetve lehajtott állapotukban az alapvető design koncepció is változtatható, hisz teljese más képet fest a kanapé a két különböző állásban.

A Neo ülőgarnitúra nyitott oldalán találhatunk egy ágyneműtartót is, melyet akár néhány személyes tárgyunk számára is fenntarthatunk, hisz könnyen hozzáférhető és praktikus a kialakítása. Ezek mellett kihúzható vendégágyat is találunk a garnitúrán, mellyel az amúgy sem kicsi felületek még tovább növelhetők. A kanapé részeit képezik a fotókon is látható kocka alakú párnák.

Látogasson el hozzánk személyesen is, hogy megismerhessük igényeit és elképzeléseit, hogy aztán együtt találhassuk meg álmai kanapéja majd 300 darabból álló kínálatunkban. Ha már pontosan tudja, hogy mit szeretne, érdemes látogatása előtt telefonon hívni bennünket, hogy friss információkat tudjunk adni az épp aktuális készletünkről! Udvarias és hozzáértő kollégánk várja hívását a hét minden napján!

Méret: 270 x 225 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül!

A weboldalunkon feltüntetett árak és hirdetések csupán a készlet erejéig érvényesek, érdeklődjön kollégáinknál.

Jelenleg nem tudom megerősíteni a termék rendelhetőségét. Azonban fontos tudni, hogy a jövőben ez lehetőségessé válhat.

 

f