Barau ülőgarnitúra

Balos szövet ülőgarnitúra

374 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Barau ülőgarnitúra, mert megérdemli!

Balos kivitelben leginkább szobasarkokba ajánljuk  a Barau ülőgarnitúra elhelyezését. Párnázott felülete biztosítja azt amire Önnek szüksége lesz a pihentető időtöltéshez otthonában. Dobja csak le magát, hallgassa a 1 órás chillstep mixet youtube-on és lazuljon egy jót, mert megérdemli!

Sokaknak nem szempont az ülőgarnitúra ágyazhatósága, de ebbe a bútorba még az is van.

Sőt! Ez a bútor ágyazható és ágyneműtartós kivitelben is kapható.

Megjelenése kellemes, eleganciát és kényelmet sugárzó. Komfortos formavilág jellemzi, és ennél még sokkal többet is tud. Méretei, szélessége és mélysége, valamint hosszúsága kifogástalanul illeszkedik minden korosztály elképzeléséhez. Kettős szín kombinációjával egy finom, bársonyosan krémes kávés csokoládéra emlékeztet. Ötletes megoldásként a sötétebb árnyalat helyezkedik el a piszkolódásnak jobban kitett részen. Emellett meleg árnyalatú barna színével szuper jól összehozható más bútorokkal, világosabb árnyalatú berendezésekkel. Szövet anyaga igen magas minőségű materiál, mely kifejezetten hosszútávra garantálja bútorának kopásállóságát és időtállóságát. Fontos információ, hiszen ilyen kategóriájú ülőgarnitúra beruházásánál hosszútávra terveznek vásárlóink.

Ülőfelülete és háttámlájának puhaságáról a habszivacs tömítés gondoskodik, ami úgyszintén kiállja az idő próbáját, valamint tökéletes keménységgel kényeztet bennünket. Érezhetjük, amikor helyet foglalunk rajta és hatra dőlve pihenésre szánjuk el magunkat. Háttámlái mögött még egy réteg tartja meg ezt a dőlés szöget, a pihe puha párnáival, és nem utolsó sorban a relax fejtámlákkal varázslatos megnyugtató pillanatokban lesz részünk. Hosszított részén elnyújtózva élvezhetjük kedvenc könyvünk, vagy akár a délutáni sorozataink élményét.

A kartámla íve csodálatosan harmonizál a háttámlák és az ülőrészek színvonalával. Gyönyörű varrásai gondos aprólékos kivitelezésre utalnak, valamint emelik bútorunk stílusát. Ahogyan a széles króm lábak is, mind amellett, hogy stabil biztos támaszkodást nyújtanak. Nem kell féltenünk kedves gyermekeinket, ha felhőtlenül ugrándoznának tetején, amiben várhatóan majd kellemesen elfáradnak amire úgyszintén megoldást nyújt a Barau ülőgarnitúra.

Egyedülálló ágyazható funkciójának köszönhetően egy terjedelmes és maximálisan komfortos fekvőhelyet találhatunk rajta. Amennyiben vendégeink, családtagjaink maradnának, semmi okunk nem lesz az aggodalomra, hiszen itt a kézenfekvő megoldás. Ülőgarnitúra és szuper, ötletes fekvőhely is egyben. Képzeljük csak el, milyen jó érzés mikor egy kellemes este nem kell véget érjen, mert mindenkinek tudunk helyet biztosítani. Az ágyazáshoz szükséges eszközöket pedig tárolhatjuk az ágyneműtartó részében. Innen gyorsan és könnyedén kivehetjük és megágyazhatunk. Szuper jó megoldás, igazi segítő társ a hétköznapokban!

A készlet erejéig várjuk Önöket szeretettel bútoráruházunkban.

Méret: 260 X 195

Méret: 265 x 165 cm

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál telefonon vagy személyesen.