Aracaju ülőgarnitúra

relax háttámlás ülőgarnitúra

549 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Aracaju ülőgarnitúra, állítható háttámlával

A XXI. század a vásárlók oldaláról magával hozott egy új igényt, mely a tervezőknek is alaposan feladta a leckét, miszerint egy ülőgarnitúra amellett, hogy kényelmesen ülhető, legyen legalább annyira komfortos fekvés közben is. Ezt úgy sikerült elérni, hogy terveztek egy alapvetően minden irányban nagyon széles garnitúrát, hogy fekvő állapotban legyen helyünk a forgolódáshoz, majd a háttámla részeket egy csuklópántos megoldással látták el, így csökkenthető, illetve növelhető a garnitúra ülőfelülete. A szűkebb hely üléskor, a szélesebb fekvéskor praktikus.

Az Aracaju ülőgarnitúra kifejezetten fiataloknak készült. Minimalista stílusa, bordázott, buborékszerű felülete fantasztikus látványban részesít bennünket. Világos grafit szürke színe ideális színárnyalat, gyakorlatilag szinte mindenhez passzol. A kanapé két oldala stílusos, szárnyszerűen mozgatható karfákat kapott, melyeknek inkább esztétikai szerepük van. Lehajtott állapotban a kanapé síkjával egy szintbe kerülnek, így maximálisan kihasználható a hasznos terület. A garnitúra nem ágyazható, de mondhatni nem is szükséges, hisz eleve meg van a kellő hossza és szélessége a kanapénak ahhoz, hogy bárki kényelmesen elaludhasson rajta. Az Aracaju ülőgarnitúra küllemét még tovább fokozhatjuk, néhány ügyesen megválasztott díszpárnával. Fejtámlái természetesen állíthatóak, így tényleg minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes kanapénk legyen.

Ez a garnitúra nagyon keresett nálunk, ezért kérjük hívjon minket bátran telefonon, és érdeklődjön az aktuális készletről. Áruházunk több mint 200 ülőgarnitúrát tart folyton változó kínálatában, ezért érdemes lehet személyesen is ellátogatni hozzánk, hogy ötletet meríthessen az elképzeléseihez. Nem mellesleg a darabok mindegyike azonnal el is vihető.

 

Méret: 315 x 185 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f