Rocco Andiamo sarok ülőgarnitúra

Balos, ágyazható kanapé, zsákszövettel és műbőrrel borítva

369 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Rocco Andiamo sarok ülőgarnitúra

A Rocco kategóriájának egyik legpompásabb darabja. A színe, akár különféle kombinációból összeállítható. Szürke színű erős szövet borítást kapott. Fontos hangsúlyozni, hogy az impozáns látványhoz nagyban hozzájárul a lábazat kristálytiszta króm színe.

Szürke esetében viszont létezik ez a sokak vágyálmaiban szereplő árnyalat.

A Rocco azért is érdemel még külön dicséretet, mivel a bútor tervezői szemmel láthatóan nagyon precíz munkát végeztek, hisz a finoman íves formák egyenes vonalai mérnöki pontosságúak, ami valljuk meg igen ritka az ülőgarnitúrák esetében.

Éppen ezért a Rocco-t olyan lakásokba ajánljuk leginkább, ahol a koncepció a szigorú vonalvezetésre és egyszerűségre van kihegyezve.

A tervezők azonban az ülőrészen sem sáfárkodtak tudásukkal, hisz a szövet borítás minden egyes milliméteren tökéletesen simul a Rocco idomaira, sehol egy apró gyűrődés, vagy ránc. A kanapé fejtámlái a manapság divatos egyénileg állítható téglatestekből állnak. A szövetborítású karfa vastag, tekintélyt parancsoló, mint két nagy hídfő, mely nagyszerű keretet ad a teljes garnitúrának.

A rövid ottomán nyúlvány az átlagnál hosszabb, így garantált, hogy még a magasabb emberek is teljes kényelemben érezhetik magukat, ha egy kicsit nyújtóztatni akarnák lábaikat. Helyet kapott továbbá egy kihúzható vendégágy is, ami kimondottan széles, gyakorlatilag a kanapé rövid nyúlványának szintjéig is elér, ráadásul a vendégágy ugyanazt a szövet bevonatot kapta, mint a garnitúra felső része.

Ennek köszönhetően a Rocco kihúzott vendégággyal is csodás látványt nyújt.

Ha a garnitúra elnyerte tetszését, kérjük tárcsázzon minket bátran és érdeklődjön az aktuális készletekről.

Áruházunk több száz egyéb típusú ülőgarnitúrát tart raktáron, ezért érdemes minket személyesen is felkeresni, hogy a megvásárlásra kerülő kanapéját könnyebben ki tudja választani.

Méret: 275 x 165 cm

Valódi bőrből készült ára: 574.900 Ft

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal telefonon vagy akár személyesen.

f