Cardoso U alakú ülőgarnitúra

U alakú garnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben rendelhető szinte számtalan színű szövettel

504 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Cardoso U alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

Szeretnénk bemutatni Önöknek a Cardoso U alakú ülőgarnitúrát, mely a Kanizsa Trend kínálatában elérhető.

Ez az elegáns megjelenésű ülőgarnitúra kényelmes bonell rugós kivitelű,  habkazettás ülésszerkezettel és magas háttámlával rendelkezik. A mindennapi kikapcsolódásunk és pihenésünk kényelmes és élvezetes ülőbútora lehet. A Cardoso U alakú ülőgarnitúra ággyá is alakítható, így vendégeik kényelmes helyen tölthetik az éjszakát. A garnitúra rendelhető akár 2 db ágyneműtartóval is, hogy a tárolás is könnyedén megoldható legyen.

Az U alakú ülőgarnitúra kárpit anyaga ízlés szerint választható a különböző színű, kiváló minőségű szövet kárpitok közül, beleértve a könnyen tisztítható Softclean lehetőséget is.

A Cardoso ülőgarnitúra mind jobbos, mind balos kivitelben rendelhető.

Az ár a kanapé ágyfunkcióját és a karfa-, fejtámla funkciót tartalmazza. Az ágyneműtartó külön felárért rendelhető, hogy a praktikus tárolás is elérhető legyen.

A család a legfontosabb mindenki számára, a Cardoso U-form segítségével még meghittebb és boldogabb pillanatokat tölthetnek el együtt. Hozzanak létre egy olyan nappalit, ami otthonos és kényelmes, ahol a közös pillanatok emlékei örökre megmaradnak.

Tegyék otthonukat még vonzóbbá és vendégváróbbá! Az ülőgarnitúra rendelhető, és az ár a választott szövetkategóriától, funkcióktól és kiegészítőktől függően változhat.

A termék ára 504 900 Ft-tól elérhető.

Az Önök elégedettsége a legfontosabb számunkra, hiszen, ha mi jól végezzük munkánkat akkor van esélyünk további ajánlásokat szerezni. 🙂

Kérjenek tőlünk további információt és árajánlatot a Cardoso ülőgarnitúráról, és tegyék nappalijukat egyedivé és kényelmessé!

További U alakú ülőgarnitúrák itt érhetőek el