Pradu U-alakú ülőgarnitúra

Ágyazható U-alakú rugós ülőgarnitúra

569 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

A Pradu U-alakú ülőgarnitúra a legtöbb család álma!

Egy olyan U-alakú kanapé keresi gazdáját Pradu személyében, amely akár rendszeres alvásra is alkalmas ágygéppel rendelkezik. Egy olyan ülőgarnitúra, amely állítható, relax funkciós fejtámlával, plusz ágyneműtartóval is bír.

Rendkívüli formák, elegáns tört fehér színben.

A Pradu U-alakú ülőgarnitúra L-alakú változatban is igen népszerűek, U-alakban kifejezetten ritkák. Egyedisége abban rejlik, hogy a steppelt felületek nem csak az ülőfelületeken, hanem a lábazaton is megjelennek. Ennek köszönhetően igazi kubista hatást kelt, a szögletes idomokat a háttámlák lágyan ívelt felső része egyensúlyozza ki. Szövete kellemes, puha tapintású. A kanapén elhelyezkedve az ember szinte nem is akar felkelni többé. Tört fehér színe nagyon látványos, bármely modern stílusú nappalit szinte „kivilágít”. Olyan nappaliba ajánljuk első sorban, ahol a helyiség szinte fürdik a természetes napfényben, illetve bővelkedik ablakokban. A garnitúra bal oldali szára kifejezetten hosszú 220cm, míg a jobb oldal rövid, ám jóval szélesebb is. A Pradu U-alakú ülőgarnitúra mindenkinek kényelmes helyet biztosít majd a családban. Fejtámlái állíthatóak, ráadásul ágyazható is. A szokásos „kihúzom, majd felhajtom” típusú vendégágyaktól eltérően a Pradu ágyszerkezete igen kivételes, hisz magát az ülőfelületet húzzuk ki, és e mögött van a felhajtható ágyrész, melynek technikai megoldása ötletes, már-már zseniális. Az ülőgarnitúra fektetett henger alakú króm lábakat kapott, melyeknél mi magunk sem választhattunk volna hozzá illőbbet. Mindent összevetve a Pradu U-alakú ülőgarnitúra egy művészi igénnyel, ízlésesesen kivitelezett darab, melyre méltán lesz majd büszke új tulajdonosa.

Amennyiben a garnitúra elnyerte tetszését, hívjon minket bátran telefonon és érdeklődjön a további részletekről. Outletünkben több mint 200 különböző ülőgarnitúrát tekinthet meg, melyek mindegyike azonnal el is vihető. Mielőtt autóba ülne, ajánlott egy rövid telefonon érdeklődni nálunk az épp aktuális készletről.

 

Mérete: 220 x 345 x 165

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f