San Martino U alakú garnitúra

Funkció: ágyazható, ágyneműtartós. Kényelmi funkció(k): állítható fejtámlás

989 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

San Martino U alakú garnitúra Bármely nappali központi helye lehet ez a natúr-fehér színű U formájú ülőgarnitúra.

Ha olyan ülőgarnitúrát keres, melyen elfér a család apraja és nagyja, ne is lapozzon tovább, mert megtalálta, a San Martino személyében. Mint ahogy a garnitúra fantázianeve is egy szigetre, vagy államra emlékeztet, úgy maga az ülőgarnitúra is olyan, mint egy teljesen különálló világ, egy apró sziget vagy kisebb város… Felépítése és terjedelmes méreteinek hála a család minden tagjának maximális kényelemben lehet része.

Ráadásul a San Martino U alakú garnitúra megjelenése is lehengerlő…

A világos és sötét szín kombinációja tökéletes eggyé forr össze. A világosszürke kárpit egy kényeztetően puha szövet, mely rugalmas és tartós, a fekete lábazati rész pedig egy erős, vászonszerű matt anyagból készült. A kanapé felületét a steppelt négyzetrácsos idomok teszik még hívogatóbbá és ízlésesebbé. Az ülőfelületek teljesen egyenesek, így a fekvéskor a lehető legmagasabb komfortérzetet biztosítják.

Ám az ülést előnyben részesítők sem maradnak hoppon, hisz a háttámlák egy rejtett lengőcsukló segítségével előre- illetve hátrahozhatóak, így ha szeretnénk, szűkebbé is tehetjük az ülőfelületet.  Fejtámlái szintúgy mindenütt állíthatóak, hátrahajtott állapotukban a háttámlákkal együtt látványos ívet formáznak. A kanapé egyik oldalán rejtett karfát is találhatunk, mely az ülőfelülettel egy síkba is hozható. Ha nem rendelkeznénk vendégszobával a San Martino U alakú garnitúra ebben is kisegít bennünket, hisz kihúzható vendégággyal is ellátták, melyek két embernek is elegendő helyet nyújtanak majd. Ez az ülőgarnitúra a család új tagja lehet, hisz adottságaival, funkcióival, és persze küllemével biztosan sok örömöt hoz majd életünkbe!

Látogasson el hozzánk személyesen is, hogy udvarias, szakmájukat értő és szerető kollégáinkkal közösen lelhessük meg álmai kanapéját! Ha kiforrott elképzelése van, és pontosan tudja mit keres, érdemes egy rövid telefont intézni felénk, mielőtt kocsiba ülne, így tájékoztathatjuk az épp aktuális készletekről!

 

Méret: 400 x 242 x 199 cm

Válogasson több száz kanapé közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

 

f