San Salvo U alakú ülőgarnitúra

Szín és anyag: zöld szövet – fekete műbőr

Méret: 300cm x 200cm

Funkció: ágyazható

Kényelmi funkció(k):  állítható fejtámlás

619 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

A San Salvo azoknak szól, akik szeretnének új színt vinni nappalijukba.

Azoknak, akik unják a szürkét, barnát, feketét, fehéret, de nem mernének extrémebb színekben gondolkodni. Egyedi zöld árnyalatát a fotók sajnos nem tudják visszaadni, élőben azonban lehengerlő látványt nyújt… Az ülőgarnitúra felső része erős zsákszövetszerű anyagból készült, melynek textúrája és pázsitzöld színe olyan hatást kelt bennünk, mintha csak egy idilli alföldi mezőt pillantanánk meg, mely csak úgy árasztja magából a csendet és nyugalmat.

A San Salvo az U-alakú garnitúrák azon csoportjába tartozik, melyek a legkisebb, kompakt kategóriát képviselik, melynek köszönhetően sok olyan helyre is nagyszerűen passzolhat, ahol már lemondtak az U-alakú ülőgarnitúráról.

Megjelenése és formavilága egyszerű, nem esik túlzásokba.

Helyet foglalva rajta azonnal megérthetjük a kanapé tervezőinek fő inspirációját, mely a komfortot és kényelmet a designnak rendeli alá. A bútor felületeire mindenütt tökéletesen illeszkedik a szövet, sehol nem találni egy apró ráncot sem. A hagyományosnak tekinthető formát a lábazat fekete textilbőrrel bevont felülete és krómhatású lábai ellensúlyozzák és viszik el a modern irányba. Ugyanakkor a garnitúra üde és derűs hangulatának komolyságot és eleganciát kölcsönöznek.

A San Salvo U alakú ülőgarnitúra új tulajdonosa bátran elhelyezheti térben és a fal mellé állítva is.

Egyik oldalán nyitott, másik oldalán viszonylag magas, ám keskeny karfával látták el. A háttámlák magassága ideális még az átlagnál magasabb növésűek számára is. Akiknek azonban ez nem lenne elég, találnak a garnitúrán 3 darab bárhová áthelyezhető fejtámlát is… A San Salvo középütt kihúzható vendégággyal is rendelkezik, ezért minden adott ahhoz, hogy a család nem csak mutatós, de hasznos tagja is legyen.

Áruházunk kínálata bővelkedik olyan L- és U-alakú garnitúrákban, melyek egyedisége megkérdőjelezhetetlen. Nálunk olyan dolgokat is megtalálhat, melyet máshol egyáltalán nem vagy csak ritkán. Jöjjön el és válogasson kedvére, merítsen ötletet, hogy segítőkész és hozzáértő kollégáinkkal együtt találhassuk meg Önnek álmai kanapéját! Érkezése előtt azonban ajánlatos telefonon érdeklődni nálunk az épp aktuális készletekről!

Lábai nem hagyományos formájúak és króm színűk növeli a modern hatást.

Lekerekített kartámlája, állítható fejtámlái miatt a relaxációs élmény maximálisan biztosított.

Mindezeken felül ágyazható, ezért vendégei számára is könnyedén tud helyet biztosítani egy pihentető alváshoz.

Méret: 178 x 335 x225cm

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

f

color

zöldesbarna

Brand

Német import bútor