Wendel U-alakú ülőgarnitúra

Ágyazható

584 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Wendel U-alakú ülőgarnitúra, prémium minőségű szövettel.

Ülőfelülete puha zsákszövettel, míg alja, s oldalai finom tapintású plüssel vannak bevonva. Kellően nagy U-alakjának hála, könnyedén az összejövetelek központjává válhat. Noha a családi lakások nem szállodaként üzemelnek általában, olykor csak-csak beszusszanhat egy éjszakai vendég. Színe a kellemes családi hangulatot táplálja, míg központi ágygépe hozzájárul a vendégek kényelméhez, amennyiben úgy döntünk, hogy marasztalásra bírjuk őket. A Wendel U-alakú ülőgarnitúra magában hordoz minden tulajdonságot, amelyet egy ülőgarnitúrának illik.

Méret: 320 x 210 x 170 cm

Oreo keksz jut róla eszembe, vagy egy kellemes, édes, olvadós csoki falatka. Eszméletlen szellemesen van kialakítva ezzel a csikós színhatással, mely különböző anyagokat is rejt magába. Ízléses varrással növelve az ülőfelületének keménységét ezzel is marasztalva minket.

Így még kényelmesebbé válik a hosszabb olvasás, vagy a családi mozizás. Megpillantva ez az ülőgarnitúrát már messziről eljátszunk a gondolattal és érzéssel, hogy milyen lesz végig nyújtózni rajta, ahogy sajgó porcikáinkat elengedhetjük a jó tartást biztosító felületen. Barátaink és ismerőseink, ha inkább mégis csak mellénk ülnének tapasztalni fogják a háttámlaként működő mélyen süppedős párnák szelíd körbe ölelését ahogy kezeskedik a támaszkodást.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.