Rungo ágyazható kanapé

Ágyazható U-alakú kanapé

499 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Rungo ágyazható kanapé, minimalista stílusban!

A barátommal úgy döntöttünk elmegyünk venni egy ülőgarnitúrát a nappaliba. Végre megvettem a saját lakásom, amire már oly régóta vágytam és eljött az idő, hogy személyiségemhez formáljam otthonom. Előre tudtam, hogy nem lesz könnyű helyzetem, mert elég válogatós vagyok az élet minden területén. “Induljunk hát neki” gondoltam egy szép reggelen, majd az erkélyen való kávézást követően megindultunk a barátommal az egyik legismertebb lakberendezési áruház felé.

Természetesen semmi nem volt megfelelő az elvárásaimnak. Sebaj, gondoltam… majd a következő üzletben sikerrel járok. A hatodik helyszín után eljött a pont, hogy végérvényesen feladjam. Rengeteg elvesztegetett benzin és idő után már minden remény elszállt és hazafelé vettük az irányt. Nem búslakodtam, hiszen minden sikertelenség ellenére jól telt a napunk közösen… persze az elégedetlenség szüntelenül motoszkált bennem. Budaörsön jártunk, amikor a piros lámpánál állva megpillantottam egy ülőgarnitúra outletet. Mint egy isteni fénysugár világította meg a lámpa a bejáratot. Este hét óra volt, ám az ajtó nyitva. Több sem kellett, leparkoltam az autóval és óriási lendülettel belibbentem az üzletbe. Egyszerűen éreztem, hogy itt megtalálom az igazit!

Megannyi ülőgarnitúra közül én pont annál ragadtam le, ami a bejárattal szemben volt elhelyezve. Rengeteg kanapé három szinten és én még csak meg sem néztem a többit. Szerelem volt első látásra! Később, mint megtudtam elég lett volna csak rákeresnem az internetem az ülőgarnitúra szóra és megspórolhattam volna azt a rengeteg felesleges mászkálást, hiszen nem lehet véletlen, hogy ez az üzlet a keresőben is az elsők közt található meg!

Méret: 325 x 205 x 160 cm

Látogasson el hozzánk és válogasson kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

Aktuális készletünk és áraink felől, kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.