Arvika U-alakú ülőgarnitúra

U-alakú szövet ülőgarnitúra

439 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Arvika U-alakú ülőgarnitúra a családi összejövetelekhez!

Sok alkalommal jön össze a család egy évben. Ilyenkor nem árt, ha mindenki kényelmesen el tud helyezkedni a zserbóval. Mi más is lenne erre a legideálisabb megoldás, mint egy hatalmas U-alakú kanapé?! Mi más lenne erre a legideálisabb megoldás, mint az Arvika U-alakú ülőgarnitúra ?!

Hívja csak össze a kis család főbb tagjait és látogassanak el hozzánk, hogy együtt leljenek rá a vágyott ülőgarnitúrára.

Méret: 160 x 295 x 200 cm

Tökéletes! Az U alakjának köszönhetően sokkal közvetlenebb és személyesebb a társalgás, hiszen majdnem körben ülve beszélgethetünk egymással. Elegáns és kifinomult. Azt érezhetjük, hogy igazán óvatosan kell bánnunk vele, bár elárulhatom, ezt az érzést inkább mi érezhetjük amennyiben helyet foglalunk rajta.

Amikor leülünk, már úrrá lesz rajtunk az az érzés, hogy már csak hátra dőlni szeretnénk, lecsukni szemeinket és csak egy pár perc szünet. Megszűnik a világ! Ebben a pillanatban, nincs, szükségünk semmi másra csak a nyugalom had járja át minden porcikánkat. Keménysége éppen megfelelő, a szövet gondoskodik a hosszútávú használatról és hát a szín, úgy gondolom hibátlan választás.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz garnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.