Parma u-alakú ülőgarnitúra

Rendelhető U-alakú ülőgarnitúra választható színekben

Jelenleg ez a bútor nincs kiállítva üzletünkben, kérem érdeklődjön kollégáinktól a beszerezhetőségéről.

824 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Parma u-alakú ülőgarnitúra, óriási fekvőfelülettel, több ember számára.

A legnagyobb U-alakú garnitúráink egyike a Parma fantázianevű darab, mely tetszetős formáival és színösszeállításával biztosan sokak kedvencévé válik majd. Felülete óriási, szinte időre van szükség míg az ember végigtekint a garnitúra teljes felületén.

A Parma színválasztása zseniális, hisz a mostanság igen kedvelt barna szín két alighanem legszebb árnyalatát kombinálja: felül világos bézs, alul pedig sötét kakaóbarna.

A két felület azonban nemcsak árnyalatában, hanem textúrájában is eltér, hisz a bézs felső rész egy kényeztetően puha szövetből készült, míg a lábazat textilbőrből, így előbbi matt hatású, utóbbi pedig enyhén fényes.

A Parma ülő- és hátrésze is gazdagon steppelt négyzetrácsos szerkezetű, melyet a dupla varrás tesz még izgalmasabbá.

Szinte csalogatja az embert, és bizony nem is csalódunk, hisz helyet foglalva rajta valóban úgy érezzük, mintha csak egy pihe-puha bárányfelhőre ülnénk fel. A kanapé két végénél a lábazati rész enyhén csapott, mely nem csak a design szempontjából előnyös, hanem a könnyebb közlekedést is elősegíti, abban az esetben, ha ajtókból, átjárókhoz közel helyeznénk el a bútort. Hosszabbik oldalában egy ágyneműtartót is találunk, mely egy méretes fiók formájában kapott helyet a Parma lábazatában.

A kanapé természetesen ágyazható is, így még nagyobb felületet nyerhetünk, ha éppen szükséges.

Fejtámlái mindenütt állíthatóak, biztosítva, hogy a lehető legnagyobb kényelemben legyen részünk.

A Parmához hasonló nagyméretű U-alakok igen keresettek, ezért kérjük, mindenféleképp érdeklődjön telefonon az aktuális készletünkről, mielőtt autóba ülne és eljönne hozzánk. Áruházunk választékos kínálatában sokszor olyan színű, formájú, alakú és méretű ülőgarnitúrákat is megtalálhat, melyeket máshol egyáltalán nem, vagy csak ritkán. Jöjjön el hozzánk és találja meg álmai kanapéját!

Méret: 380 x 250 x 201 cm

Akkor válik tökéletessé, ha teret engedünk ennek a bútornak. Egy nagyobb ház gyönyörű fényes, napos nappalijában, ahol körbe lehet járni szuper jól fog mutatni. Kialakításának köszönhetően minden oldalról könnyen elhelyezkedhetünk rajta akár egy egész nagy csapat társaságában is.

Amennyiben gyermekünknek szülinapja van szinte biztos, hogy ez a bútor lesz a fő bázis. Társasjáték, vagy egy izgalmas bújócska, vagy csak a torta utáni szieszta, a gyerekek boldogan fognak ki nyújtózni kényelmes ülőfelületén. Apró króm lábaknak köszönhetően akár ugrálhatnak is rajta, biztos támaszkodása van. A háttámla és a fejtámla maximális komfortot nyújt tulajdonosának.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

A weboldalon található árak és hirdetések a készlet erejéig érvényesek. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

f