Maracay U-alakú ülőgarnitúra

Ágyneműtartós ülőgarnitúra alcantara szövettel

449 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Az U-alakú ülőgarnitúrák nagyon keresett típusok. íme itt van egy újabb egyedi darab!

Az U-alakú ülőgarnitúrák között viszonylag ritkán találni az általános szürke, barnától eltérő színárnyalatokat. A Maracay U-alakú ülőgarnitúra eredeti színét nehéz is pontosan meghatározni, talán cékla színnek mondanánk, amely alapvetően lila szín némi rózsaszín beütéssel. A garnitúra kárpitbevonata az alcantarához hasonló bőrhatású szövet, mely egy meleg és puha tapintású anyag.

A Maracay U-alakú ülőgarnitúra azokat a vásárlókat célozza meg, akiknek kiforrott koncepciójuk van a nappali berendezését illetően, illetve azokat, akik vágynak valami újra, valami szokatlanra. A Maracay nem csak színében más mint a többiek, hanem stílusában is. Ez a garnitúra ugyanis jól láthatóan inkább ülős, sem mint fekvős, kitűnő helye lehet baráti vagy családi beszélgetéseknek.

Háttámlái kifejezetten nagy szögben dőlnek, éppen ezért tartós, lezser kényelmi pozíciót nehéz felvenni rajta. Felületei egyszerűek és letisztultak, a kanapé sarokívein túl nem sok gömbölyded formát találuk rajta. Egyik sarkában azért mégis találunk valamit, ami a legnagyobb komfortigényünket is kielégíti, hisz a sarok két oldala is dönthető, igen nagy szögben is (lásd a fotókon).

Ez a fajta relax funkció első pillantásra nem igazán mond sokat az embernek, viszont ha kipróbálja…

Meglepően kellemes élményt nyújt. A garnitúrához tartozik még egy henger alakú, bárhová áthelyezhető fejtámla is. Tömzsi lábai natúr színű fából készültek.

Áruházunk széles kínálatában legalább kétszáz ülőgarnitúrát tartunk rendszeresen, melyek mindegyike a helyszínen kipróbálható és azonnal el is vihető. Amennyiben weboldalunkon kinézett magának egy, vagy több Önnek tetsző darabot, érdemes minket telefonon hívni, hogy tájékoztatást kapjon az épp aktuális készletünkről.

Méret: 310 x 195 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f