Poyaz multifunkciós U alakú garnitúra

Állítható fejtámla, ágyazható és ágyneműtartós

649 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Poyaz multifunkciós U alakú garnitúra, óriás kivitelben!

U alakú ülőgarnitúra, amely akár az U alakú garnitúrák királynőjeként is jellemezhető. Nem véletlen ez a a fajta magasztos kategorizálás, egész konkrétan mindent tud, amit egy modern garnitúrának tudnia kell. Poyaz garnitúra multifunkcionalitása az ágyazhatóságban, nagy ágyneműtartójában, előre-hátra állítható fejtámláiban, illetve szövetében rejlik.

Miért olyan különleges ez a szövet?
Nos biztosan Ön is járt már úgy, hogy ráfröccsent valami az adott garnitúrájára, aztán serényen próbálta azt lemosni onnan… több, kevesebb sikerrel ugyebár. A szövet csodái pont ilyen esetben élvezhetők ki. Tisztítható szövet lévén nyugodtan megközelíthetjük egy nedves szivaccsal! Nem lesz több bonyodalom és mérgelődés, ráadásul nincs is más út, mint a tökéletesség, hiszen egy ilyen garnitúrának kötelező mindig ragyognia. (érdeklődjön eladóinktól a megvásárolni kívánt bútor szövetének fajtájáról).

Méret: 360 x 250 x 180 cm

Fontosnak tartom még kiemelni a felületét. Nem csak óriási, ezzel teret adva a fetrengésnek, lustálkodásnak vagy a játékoknak… mindemellett márványra hajazó mintázata maga a tökéletes csín megtestesülése. Egy szó, mint száz… ezt a garnitúrát egyszerűen mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

 

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva.