Ayora Prémium ülőgarnitúra

Ayora ágygéppel és dupla ágyneműtartóval

624 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ayora U alakú ülőgarnitúra, az igazán nagyra vágyóknak!

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Ayora az U-alakú ülőgarnitúrák császára. Minden létező extrával felszerelve, amit egy kanapétól csak elvárhatunk, és ráadásul mindez egy fantasztikus design-ba öntve. A nagycsaládosok legjobb választása ez, de csak akkor ha rendelkezésre áll az elhelyezéséhez szükséges monumentális tér.

Ha ez megvan, akkor a család minden tagjának lesz helye rajta.

Az Ayora első ránézésre olyan, mint egy önálló kis város, amelynek minden kis zeg-zuga már-már egy önálló élettér is. Aranybarna, bársonyos puhaságú felső szövete mesterien steppelt, mely szinte megigézi az embert. A garnitúra lábazata pedig kakaóbarna textilbőrből készült. A két szín, illetve anyag összhatása frenetikus, mindenki álma. Ha ilyen ritka szép bútort látunk, szinte az sem érdekli az embert, hogy megy-e a fal, vagy a padló színéhez…

Az Ayora abban is egyedinek számít, hogy az U-alak két oldala kimondottan hosszú, kettő méter feletti, így mindkét felén elfekhet egy-egy felnőtt ember is, még akkor sem érnék végig… A kanapé mindkét oldala nyitott, lábazati része svégan csapott, mely megkönnyíti a garnitúra melletti közlekedést.

Az Ayorán bizony nem találunk karfákat, de nem is hiányoljuk, hisz ez a darab inkább szól a szabadságról, semmint hogy bármi is korlátot jelentsen a számunkra. Egyik oldalán ugyan van egy „álkarfa”, de ez csak a kanapé szintjéből felhajtható fejtámasz, mely párna híján jó szolgálatot tehet. Talán mondanom sem kell, hogy az Ayora alapvetően „fekvős”, s mint sem „ülős”, köszönhetően az extra széles ülőfelületeknek. A stabil ülésről egyébként 6db henger alakú párna gondoskodik, továbbá minden ülőhelyhez tartozik állítható fejtámla is.

Tény az, hogy az Ayora hatalmas területet fog elfoglalni a nappaliból, ám ezt kompenzálja, hogy a garnitúra két oldalába –mondhatni ahová csak lehetett- óriási ágyneműtartókat, tárolókat építettek be.

A tervezőket az önmagában is elegendő méretű fekhelyek száma sem tántorította el attól, hogy még egy kihúzható vendégágyat is építsenek eme remek darabba.

Kihúzott állapotában már szinte az ember lélegzete is eláll, hisz akár egy teniszpartit is lejátszhatna az ember az így keletkezett felületen.

Áruházunk rengeteg más fantasztikus ülőgarnitúrát is kínál, változatos formákkal, alakkal, színekkel és anyagokkal. Ezért érdemes minket személyesen is meglátogatni, ám mielőtt kocsiba ülne hívjon minket telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletről.

Méret: 380 x 215 x 260 cm

Csodálatos meleg színhatása van, ráadásul a kettős színösszeállítás kifejezetten jól áll neki. Tökéletes párosítás lenne egy reggeli gőzölgős kávézáshoz, amikor a pörköltkávé illatára ébredezik az egész ház.

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f