Cerro De Pasco U alakú ülőgarnitúra

Vastag szövet ülőgarnitúra

595 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Cerro De Pasco U alakú ülőgarnitúra, naturális színben.

A Cerro De Pasco U-alakú ülőgarnitúránk külleme és méretei olyan benyomást tesznek a szemlélőre, mintha csak egy ókori kőerődítményt látna maga előtt. Egyedi, semmivel sem összehasonlítható színe, mértanilag tökéletes vonalai és ívei egy nagy családnak szolgálhatnak majd bázisul, melynek védelmébe mindig jó érzéssel térhet vissza az ember.

Anyaga erős és strapabíró zsákszövet, sziklaszerű színét a háromféle fonálnak köszönheti (fehér-világosszürke és sötétszürke). Kitűnő választás azoknak, akik már unják az egynemű felületeket.

A Cerro mindenféleképp új impulzusokkal tölti majd fel a lakást. Ketten minden gond nélkül kinyújtózhatnak rajta, míg ezzel egy időben, a család többi tagja maximális kényelemben ülhet. Fejtámlái természetesen állíthatóak. Krómhatású lábai pedig igazi modern darabbá avanzsálják a Cerro-t.

A kanapé viszonylag nagy területet ölel körbe, ezért bőven akad hely majd egy egyénileg kiválasztott dohányzóasztalnak is a tér közepén. Sarokban, falnál és térben is egyaránt praktikusan elhelyezhető darab.
Ha szeretne valami újat, de fél nagy kockázatokat vállalni a Cerro-ban biztosan nem csalódik majd. Jöjjön el hozzánk, és vegye szemügyre a saját szemével!
Méret: 180 x 365 x 225

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f