Burela türkiz U-alakú ülőgarnitúra

Ágyazható és fejtámlás

499 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Burela türkiz U-alak, kinyitható ágygéppel!

Áruházunk kínálatából nem hiányoznak az alacsonyabb árkategóriájú, mégis magas minőséget képviselő U-alakú ülőgarnitúrák sem. A Burela egyedi színvilágával, melyben a türkiz és a fekete színek ötvöződnek biztosan ezek közé tartozik. Színe élénk, mégsem túl tolakodó, üdeséggel és vidámsággal tölti fel közvetlen környezetét. Méretei hatalmasak, vonalvezetése egyenes, egyszerű és letisztult. Gömbölyded formákkal egyedül a lábazati részen találkozhatunk, melyet matt ezüst színű lábak támasztanak alá.

A kanapé ülőfelülete egyenes és széles, kényelmünkről maximálisan gondoskodik ülés és fekvés közben egyaránt.

Háttámlái közepesen magasak és viszonylag puhán tömöttek. Akik szeretik fejüket is kényelmesen megtámasztani, azoknak rendelkezésre áll két bárhová elhelyezhető fejtámla is. A Burela mindkét végén nyitott, ezért térben is elhelyezhető, hisz minden irányból könnyedén és jól megközelíthető. A garnitúra anyaga egy erős és rugalmas lenvászon-szerű anyag, mely vékony, ám annál erősebb és tartósabb. Tisztítása könnyű, a nedvességet nehezen engedi át, ennek ellenére kényeztetően puha tapintású. Beépített vendégágyának kihúzása után még tovább növelhetjük a hasznos alapterületet. A kanapé igen nehéz és masszív, kivitelezői nem spóroltak az anyagokkal, faszerkezetű vázát megvizsgálva könnyen észrevehető, hogy egy precízen összerakott, minőségi darabról van szó, mely hosszú évekig fogja szolgálni új tulajdonosát.

Outletünk széleskörű kínálatában további nagyszerű garnitúrákkal várunk minden kedves vásárlót. Gyakran megújuló készletünk miatt érdemes hozzánk többször is ellátogatni, hisz nálunk valóban lehetősége nyílik válogatni a legkülönbözőbb darabokból, hogy megtalálhassa azt, ami a szívéhez igazán közel áll. Ha konkrét kanapét keres, legyen szíves érkezőse előtt telefonon érdeklődni, hogy tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletünkről.

Látogasson el üzletünkbe és próbálja ki még ma!

Méret: 195 x 330 x 195

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Jelenleg nem tudom megerősíteni a termék rendelhetőségét. Azonban fontos tudni, hogy a jövőben ez lehetőségessé válhat.

f