Markus dupla ágyneműtartós garnitúra

U alakú alcantara garnitúra

519 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Markus dupla ágyneműtartós garnitúra, U alakú kivitelben!

Mikor egy kedves vásárló betér üzletünkbe és igényeihez mérten olyan ülőgarnitúrát keresünk neki, amely rendelkezik ágyneműtartóval is, akkor többnyire elégedetten ballagunk a pénztárhoz. Hiszen sokan keresnek olyan ülőalkalmatosságot, amely ággyá is alakítható néha napján és még külön igény szokott lenni az ágyneműtartó is. Azonban a fordulat még csak most jön! A Markus dupla ágyneműtartós garnitúra nem véletlenül kapta ezt a nevet. Nem egy, hanem kettő óriási ágyneműtartó is társul hozzá, arra az esetre, ha nem tudná már az ember hová rejteni azt a rengeteg felhalmozott befőttet!

És ez még nem minden!

Markus egy speciális anyaggal lett fedve, amely nem más, mint az alcantara. Ismerős lehet ez a név például a sportautók kapcsán. Régebben divat volt, hogy az üléseket alcantara huzattal látták el, hiszen előnye, hogy rendkívül könnyen tisztítható. Figyelem, nem összekeverendő a “bőrhatású szövet”tel! Lekváros kenyeret majszolva felugrott a macsek és az ijedelemnek köszönhetően eldobta az uzsonnát? Semmi gond, csak fogjon egy nedves szivacsot, simogassa meg vele ülőgarnitúráját és már nyoma se lesz.

Nem árt azt is figyelembe venni egy garnitúra vásárlásánál, hogy mekkora ágyfelülettel rendelkezik. Jó dolog, ha elfér egy ember rajta, de azért nem lenne rossz, ha minimum ketten is meg tudnának pihenni egy estére. Ez a darab bizony ebben sem szenved hiányt. Akár társasjátékozni szeretnének majd a vendégek, akár csak a borfogyasztás utáni mámort szeretnék kipihenni.. ez a garnitúra mindenre lehetőséget ad! Nincs több éjszakai buszozgatás, se leterített pokrócon való szenvedés, a megoldás egy karnyújtásnyira van.

Látogasson el üzletünkbe, ahol több száz, azonnal szállítható garnitúra várja leendő gazdáját, mert mint tudjuk, nem mi választjuk az ülőgarnitúrát, az választ minket!

Méret: 315 x 170 x 160 cm

 

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.