Gashi U-alakú ülőgarnitúra

ágyneműtartó fiókkal

524 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Gashi U-alakú ülőgarnitúra, finom microplüss szövettel vonva!

Az U-alakú ülőgarnitúrákat leginkább azon vevőinknek ajánlom, akik rendelkeznek kellő térrel otthonukban, hiszen két kiálló ága meglehetősen sokat elvesz majd belőle. Ez természetesen magától értetődő, azonban csalóka lehet, hiszen üzletünkben szemügyre véve, könnyedén alábecsüli az ember a méreteket. A nagy térben ugyanis eltörpül még egy ekkora ülőgarnitúra is. A Gashi U-alakú ülőgarnitúra egy nagyszerű választás azoknak, akik majd gondosan ügyelnek rá, hiszen világos színe miatt különleges bánásmódot igényel.

Méret: 340 x 250 x 160 cm

A képeken is jól látható, hogy nyitott állapotban akár többen is kényelmesen elalszanak majd rajta. Nem csak ágygéppel, de ágyneműtartó fiókkal is rendelkezik. Érdemes mielőbb ellátogatni üzletünkbe és személyesen is szemügyre venni, kipróbálni. Microplüss anyagának köszönhetően meglehetősen finom a tapintása, puha és kényelmes pihenőhelyet biztosítva vendégeinek. Fejtámláit is egyenként tudjuk állítani, annak megfelelően, hogy kinek-melyik a legkényelmesebb pozíció. Már látom is lelki szemeim előtt, hogy egy bolyhos, puha szőnyeg fogja erősíteni a bútor koncepcióját, illetve egy dizájnos üvegasztal dobja fel a plüssös összhatást.

Látogasson üzletünkbe még ma, illetve érdeklődjön kollégáinknál, mielőtt valaki más is szemet vetne erre a gyönyörű darabra!

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.