Tohoku kanapé

Kis méretű kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

359 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Tohoku kanapé, szürke színben!

Helyezhető nappaliba vagy akár vendégszobába.. szinte mindenhol jól mutat és kis méretének köszönhetően nem igényel sok helyet. Az ilyen kanapéra szoktuk azt mondani, egyszerű, de nagyszerű. A Tohoku kanapé színben is az egyszerűséget sugározza magából. Tipikusan egy olyan darab, amely egyetlen célt szolgál: kényelmes helyet biztosít az esti tévéséhez, olvasgatáshoz vagy akár egy összejövetel során családtagjaink, barátaink számára.

Méret: 210 x 170 cm

Szuper modern, kiváló szín, fiatalos, kedves, és kifogástalan. A pletykaparti nélkülözhetetlen kelléke. Sokszor jönnek vendégségbe barátaim és pontosan tudom, hogy ez a kanapé lesz a közös időtöltések központi helyszíne.

Apró nassolás és borozgatás közben hátra dőlve, élvezzük egymás társaságát ebben a kellemesen kemény, szolid garnitúrában. Ahogy beleülünk, szinte átröppenünk a teljes ellazulás világába. Körbe ölel bennünket a szélessége, puha anyaga, és megfelelő keménységű egyben biztonságot adó ülőfelülete. Játékos formájának köszönhetően nagyon fiatalos és modern. Kinyúló oldalán akár mi is kényelmesen nyújtózkodhatunk. Félfekvő pozícióban még a mobil nyomkodása is élvezetesebb lesz.

Amennyiben megtetszett a képeken látható ülőgarnitúra, mindenképpen érdeklődjön kollégáinknál mielőtt ellátogatna üzletünkbe. Minden termékünkből, csak egy darab található készleten.

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva. A feltüntetett ár az alap ár, ágyazható és ágyneműtartós esetében kérjen pontos árajánlatot.

5 különféle színben rendelhető