Mobrup relax lábtartós cinema kanapé

Pohártartós relax cinema kanapé

Jelenleg nem kapható a termék!

689 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Mobrup relax lábtartós cinema kanapé, beépített pohártartóval és tárolórekesszel.

Ki ne vágyna egy igazi relaxációs sarokra otthonában? Egy olyan helyre, ahol végre testi-lelki harmóniára találhat és át tudja gondolni az élet nagy kérdéseit. Vagy éppen egy olyanra, ahol hátradőlve végre kellőképpen élvezheti a családi/ baráti mozizás nyújtotta élményt… A Mobrup relax lábtartós cinema kanapé megadja önnek mindazt, amire szüksége van az egyensúly megtalálásához!

Mi nem csak egy ülőgarnitúra outlet vagyunk… annál jóval több! Ez az egyedi lábtartós darab segít a közelebb jutni a flow élményhez. Tudja mi az a flow élmény? Nehéz röviden megfogalmazni, de lényegeben egy olyan állapot, amikor minden passzol az ember körül, a dolgok alakulása összefügg egymással és minden jó. Hagyja hát magát belesüllyedni a “jó” állapotába!

Méret: 380 x 210 cm

Ez a kanapé olyan, mint egy álom.

Minden, amire egy hosszú nehéz nap után az ember vágyakozik, megvalósult ebben a bútorban. Főleg a kikapcsolódás és a tökéletes ellazulás élménye.

Üljünk bele és érezni fogjuk, ahogy a háttámla megtartja testünket anélkül, hogy nekünk sokat helyezkednünk kellene. Puhasága és tapintása kellemes érzést nyújt, amit a lábemeléssel és egyidőben a valós hátra dőléssel igazán kiélvezhetünk.

Érdemes ilyenkor már a teljes elengedésnek átadni magunkat, hallgatni egy kedvenc zenét, lekapcsolni a fényeket és csak lazán elmélkedni, vagy szép lassan fejünket is kiüríteni. Amennyiben mégis egy finom pohár bor mellett döntenénk és a kedvenc könyvünket szeretnénk olvasgatni erre is van módunk, a pohártartó és a tároló is adva van.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek. Aktuális készletünk felől kérem érdeklődjön kollégáinknál.