Allingham ágyazható kanapé

Ágyazható jobbos kanapé

435 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Allingham ágyazható kanapé, állítható fejtámlákkal.

Az Allingham kanapé kiválasztásával szinte lehetetlen, hogy tévedjünk. Hisz szürke színének, univerzális formavilágának köszönhetően bármely háztartásba be fog tudni olvadni. Így ha bizonytalanok lennénk, hogy vajon milyen kanapéval mutatnának jól – egyébként fix és elmozdíthatatlan – lakáskellékeink, akkor nem is érdemes tovább keresgélnünk.

Sőt, ha pár év elteltével kedvünk támad a helyiség falait más színűre festeni, akkor sem kell majd új ülőgarnitúrát választanunk hozzá. Szürke színe a szó alternatív jelentése ellenére mégis izgalmas, hisz anyagának textúráját egy világos és egy sötétebb árnyalatú fonálból készült.

Zsákszövet anyaga könnyen tisztítható, és igen tartós, sok mindent kibír.

A Allingham ágyazható kanapé jobb oldala egy vékony karfa által zárt, míg másik vége puff-szerű, nyitott, melyben egy kisebb tároló is helyet kapott.

Fejtámlái minden ülőhelynél külön állíthatók, ráadásul a fejtámlák magasak. Ezért egyaránt komfortosan érezhetik magukat azok is, akik szeretik, ha ülés közben fejüket megtámaszthatják.

Az Allingham ülőgarnitúra akkor is segítségünkre lesz majd, ha egy váratlan vendéget kell alkalom adtán elszállásolnunk, hisz néhány apró mozdulattal se perc alatt ággyá is alakíthatjuk azt.

Egy szó mint száz, ezzel a kanapéval nem hibázhatunk, ha ebben a mérettartományban gondolkodunk, hisz bárhová elhelyezhető, és mindent tud, ami egy XXI. századi kanapétól elvárható.

Méret: 210 x 245

Látogasson el hozzánk és válogasson kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

Aktuális készletünk és áraink felől, kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.

f