Frisa sarokgarnitúra

Szín és anyag: barna-bézs szövet Méret: 275cm x 180cm

430 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ez a natúr színekkel rendelkező kényelmes sarokgarnitúra kellemes pihenőkörnyezetet biztos minden nappaliban.

Ülőfelülete és nagy, mozgatható párnái barna színű erős szövetből készültek, így igazán strapabíró. Kerete erős, bézs színű szövetből készült. Formája modern és letisztult, lábai króm színűek, emiatt még jobban fokozva a modern hatást.

A sarokgarnitúra mindkét oldalán állítható fejtámlák vannak, ezzel a relaxációs élményt teljessé téve. Varrása erős, és az ülőfelületen mintát formáz, hogy ezáltal se legyen egy hétköznapi darab.

Méretei: 275cm x 180cm      Elrendezése: balos

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

Külsője és megjelenése a fiatalságot képviseli, lendületet, mely mindenre kiterjed. Tekintsük meg mennyire tökéletes kivitelezés bútorunk szinte minden egyes apró részlete. Gondolok itt a háttámlák dőlés szögére, a kartámlák, illetve fejtámlák különös formavilágára, meglepő aszimmetriájára.

Prémium minőségű szövet anyaga egy egyedülálló összetétel azok számára, akik szeretik a minőséget, mégsem ragaszkodnak a kirívó eleganciához. Anyaga nagyszerű materiál, mely kifogástalanúul megállja helyét hosszútávon, nem kopik, ellenáll az időnek, jól vizsgázott a kopásállósági teszten is. Úgyszintén megemlíthetjük a szivacs tömítő anyagát, mely a habos összetételnek köszönhetően úgy lett kifejlesztve, hogy nem deformálódik és nem süpped, mint a régi klasszikusok.

Természetes, hogy tervezhetünk a DIEGO sarokgarnitúrával hosszú távon, ami a mai világban egy nagyszerű lehetőség. Emellett a szuper tulajdonságai mellett még van rengeteg praktikus megoldás benne.

Ágyazhatósága mely együtt jár az ágyneműtartókkal szinte főnyeremény bútorunk. Képzeljük csak el mennyire kényelmes, valamint kézenfekvő megoldás egy átbulizott baráti este után, ripsz-ropsz megágyazni barátainknak. Esetleg a vasárnapi családi ebéd után is kihúzható amennyiben idősebb, avagy legfiatalabb gyermek rokonaink pihennének rajta.

Ülő pozícióban a habszivacs tömítés a háttámlák dőlés szögében, kényelmében is megjelenik. Ezt a testhelyzetet kiegészíthetjük a relax fejtámlák kényelmével is. Higgyék el élmény lesz így egy kellemes zenehallgatás a kedvenc vörösborunk és párunk társaságában. Tökéletes harmónia, egyedülálló kényelemmel.

Színvilága jól kezelhető, más bútorok mellett is rendkívül jól mutat, világosabb vagy akár sötétebb árnyalatú miliőhöz is alkalmazkodik.

Lábai széles ívben helyezkednek el alján, kiemeli és fokozza így a DIEGO sarokgarnitúra stílusát, arculatot. Króm bevonatának köszönhetően nem kényes, emellett tökéletes támaszkodást nyújt bútorunknak. Fontos, hiszen unokáink, gyermekeink ugrálása közben nyugodtak lehetünk bútorunk biztonságot ad számukra és nem fog elmozdulni helyéről. Aszimmetrikus formájából adódóan jobb oldala kényelmes kartámlával van felruházva, így idősebb rokonaink is élvezhetik a pihenést. Baloldali elnyújtott része szinte önmagáért beszél.

Ezt Önnek is ki kell próbálnia! A készlet erejéig várjuk személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 275 X 180