barna színű
barna színűbarna színűbarna színűbarna színűbarna színű

Saguenay ágyazható ülőgarnitúra

329,990Ft

Leírás

Saguenay ágyazható ülőgarnitúra, rendelhető jobbos illetve balos kivitelben is!

Összkomfortos ülőgarnitúra minden helyzetre! Különlegessége, hogy nem csak ágyneműtartóval, de külön tárolórekesszel is rendelkezik. Tárolói a mozgatható karfák alatt találhatók. A Saguenay ágyazható ülőgarnitúra funkciói révén kényelmesen elférnek a barátok is éjszakára.. így megelőzendő az ittas vezetést avagy bosszantó várakozást és döcögést, melyet csak az éjszakai buszozás képes nyújtani.

Termékünk a képeken látható színben rendelhető jobbos vagy akár balos kivitelben is!

A rendelésről kérem érdeklődjön telefonon vagy élőben, üzletünkben.

Méret: 310 x 190 cm

Nagyon érdekes és visszafogott stílus, mégis egy hibátlan választás. Színe illeszkedik a többi bútorunkhoz, falszínhez tökéletesen. Formájából adódóan a külleme belesimul a környezetébe. Valóban ennyi lenne!? Üljünk bele és adjuk át magunkat annak a kifogástalan keménységnek, amit a habszivacs tömítésnek köszönhetünk, dőljünk hátra és érezzük a megfelelő támaszkodást.

Mellénk huppan kedves unokánk, aki elfáradt az egész-napos játékban, sebaj, csak kapjuk elő a tároló részből az ágyneműt, húzzuk ki és vethetjük az ágyat, így máris tökéletes pihentető álomba merülhet a legkisebb is! Puha párnákkal támaszthatjuk hátunkat, lábainkat a még kiválóbb állapot eléréséhez!

 

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37