Saguenay ágyazható ülőgarnitúra

399 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Elfogyott

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Saguenay ágyazható ülőgarnitúra, rendelhető jobbos illetve balos kivitelben is!

Összkomfortos ülőgarnitúra minden helyzetre! Különlegessége, hogy nem csak ágyneműtartóval, de külön tárolórekesszel is rendelkezik. Tárolói a mozgatható karfák alatt találhatók. A Saguenay ágyazható ülőgarnitúra funkciói révén kényelmesen elférnek a barátok is éjszakára.. így megelőzendő az ittas vezetést avagy bosszantó várakozást és döcögést, melyet csak az éjszakai buszozás képes nyújtani.

Termékünk a képeken látható színben rendelhető jobbos vagy akár balos kivitelben is!

A rendelésről kérem érdeklődjön telefonon vagy élőben, üzletünkben. Fontos, hogy az utóbbi időben a bútorgyártásban végbement folyamatok miatt le kell kérnünk a gyártóktól a kapacitást, illetve a rendelhetőséget.

Méret: 175 x 270 cm

Nagyon érdekes és visszafogott stílus, mégis egy hibátlan választás. Színe illeszkedik a többi bútorunkhoz, falszínhez tökéletesen. Formájából adódóan a külleme belesimul a környezetébe. Valóban ennyi lenne!? Üljünk bele és adjuk át magunkat annak a kifogástalan keménységnek, amit a habszivacs tömítésnek köszönhetünk, dőljünk hátra és érezzük a megfelelő támaszkodást.

Mellénk huppan kedves unokánk, aki elfáradt az egész-napos játékban, sebaj, csak kapjuk elő a tároló részből az ágyneműt, húzzuk ki és vethetjük az ágyat, így máris tökéletes pihentető álomba merülhet a legkisebb is! Puha párnákkal támaszthatjuk hátunkat, lábainkat a még kiválóbb állapot eléréséhez!

 

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Jelenleg nem tudom megerősíteni a termék rendelhetőségét. Azonban fontos tudni, hogy a jövőben ez lehetőségessé válhat.