Carral jobbos ülőgarnitúra

Jobbos ágyazható ülőgarnitúra

494 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Carral jobbos ülőgarnitúra, ágyazható formában!

Áruházunkban nincs hiány a különleges, egyedi, olykor szokatlannak tűnő ülőgarnitúrákból sem. Hisz filozófiánk szerint minden kanapé gyönyörű, ha a megfelelő környezetben helyezzük el.

Ilyen szokatlan darabnak számít a Carral jobbos ülőgarnitúra is, melynek fő stílusjegyét eper színe adja.

Ezen színnek két árnyalata dominál, a már említett eper szín, és ugyanezen szín hamvas változata.  Microplüss anyaga révén rendkívül könnyen tisztítható, feszes felületek jellemzik.

A Carral jobbos ülőgarnitúra a minimalizmus jegyében készült, hisz ülőfelülete alacsonyan helyezkedik el és háttámlái sem túl magasak. Éppen ezért olyan helyre javasoljuk, ahol nem túl nagy a belmagasság.

Míg egyik oldalán nyitott a garnitúra, a másik oldalon tömzsi karfát kapott. Vidám és élénk színének köszönhetően olyan lakásokban mutathat jól, ahol a meleg, élénk színek a dominánsak.

Letisztult és egyszerű formavilágának hála a legmodernebb lakberendezési tárgyak között is el tud majd vegyülni. A Carral jobbos ülőgarnitúra vékony, króm lábakat kapott, melyek a modernizmus egyértelmű stílusjegyei.

Fejtámlái a sarok kivételével állíthatóak, ülőfelülete sportos, az átlagosnál keményebb. Ágyneműtartót nem találunk a garnitúrában, viszont kihúzható vendégágyat igen, melynek hála nem okozhat gondot egy váratlan vendég elszállásolása sem.

A Carral jobbos ülőgarnitúra összességében inkább szól a stílusról és divatról, sem mint a konvencionális megoldásoktól hemzsegő funkcionalizmusról.

Ha a Carral elnyerte tetszését, kérjük hívjon minket bátran telefonon, és érdeklődjön az aktuális készletünkről. Áruházunkban több mint kétszázféle ülőgarnitúrát tartunk készleten, ám ha a Carrallhoz hasonló színvilágú darabot keres, mindenféleképp érdeklődjön telefonon is mielőtt elindulna hozzánk. Garnitúráink a helyszínen kipróbálhatóak és azonnal el is vihetőek.

Méret: 255 x 200 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f