Adriana 2 kanapé

Balos, ágyazható, szürke kanapé

459 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, , ,

A szürke ötven árnyalata eme kanapén is felfedezhető!

Az Adriana egy üde színfolt a jobbos kanapék világából… A szürke a feketével egyetemben univerzális lakberendezési szín, hisz gyakorlatilag szinte mindenhová passzol. Az igazán szemet gyönyörködtető azonban az, hogy a kanapé a szürke megannyi árnyalatát felsorakoztatja, melytől valóban izgalmas darabbá válik.

Felső része világosszürke zsákszövet, mely erős és ellenálló, ugyanakkor mégis kényeztetően puha. Textúrája és a szálainak szövése a szürke különböző tónusaiból áll, mely a színpalettát szinte teljes egészében felöleli. Ülőfelülete és háttámlái steppeltek.

A lábazata is szövetből készült, árnyalata a grafit színek talán legszebbike, hangsúlyos és élénk, mégsem túl sötét.

Az Adriana egy klasszikus társalkodó kanapé, melyet alacsony és kevésbé döntött szögben elhelyezkedő háttámlái is igazolnak. Ezek a kanapék inkább arról szólnak, hogy egymással szembe fordulva, a háttámla tetejét átkarolva kényelmesen csevegjünk. Szárainak hosszúsága és helykínálata ugyanakkor bőven elegendő arra, hogy fekve is elnyújtózzunk rajta. A garnitúra élei mindenütt finoman gömbölyítettek, teljes mértékben mentes az éles szögektől.

Egyetlen, széles karfájának ívelt domborulata csodás látványt nyújt, ergonómiája pedig alkalmassá teszi arra, hogy fejünket kényelmesen lehajtsuk rá. Ezt a kanapét azoknak ajánljuk szívből, akiknél gyakori a nagy jövés-menés, és egy viszonylag egyszerű kialakítású, de nagy kanapéra van szükség, mely jól bírja a gyakori használatot, ugyanakkor mutatós, divatos darab is egyben.

Ágyazhatósága egy további plusz pont.

Áruházunk L- és U-alakú garnitúrák hatalmas választékával várja Önt és kedves családját. Jöjjenek el személyesen, és válogassanak a szebbnél szebb formák, és színek világából. Érkezésük előtt javasolt, hogy hívjanak minket telefonon, így tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletről. Udvarias és hozzáértő munkatársainkkal folyamatosan azon vagyunk, hogy Ön is megtalálhassa álmai kanapéját.

Méret: 250 x 205 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül!

A weboldalunkon feltüntetett árak, illetve hirdetések, csupán a készlet erejéig érvényesek. Érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

Szövet kanapé prémium kategóriás szövettel és kárpitozással.

f