Clifton

Bőrhatású szövet ülőgarnitúra

449 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Clifton prémium ülőgarnitúra, valódi ritkaságszámba menő darab

Általában egy ülőgarnitúra, akkor örvend nagy népszerűségnek, ha tervezőinek sikerül megtalálni az optimális arányt a szín, a szövet, és a forma között. A Clifton fantázianevű garnitúránál ez jól láthatóan sikerült. Erdőbarna színe melegséget, és klasszikus eleganciát áraszt, melyet az enyhén hamvas hatású pihe-puha zsenília-szerű szövet csak még tovább fokoz.

Enyhén bronzszínű, döntött szögű fém lábai különlegesek, ritkán látni ezt a típust bútorokon. A Clifton széles, elegánsan steppelt ülőfelületét két széles karfa határolja, melyek dőlése ideális fejünk megtámasztására, így párna híján is első osztályú kényelemben lehet részünk. A háttámlák közepesen magasak, egyáltalán nem érezni a fejtámlák hiányát. A Clifton tipikusan egy olyan kanapé, melyet leginkább egy kandalló mellett tudunk elképzelni, de minden olyan helyen pompásan mutathat, ahol sok természetes, első sorban fából készült anyag van jelen. A kanapé két fő ülőhelyének háttámlája mozgatható, így kedvünk szerint csökkenthetjük-növelhetjük a felület nagyságát.

Ha a garnitúra színét kicsit sötétnek találnánk az adott helyen, akkor ezt könnyen enyhíthetjük néhány ügyesen megválasztott más színű díszpárnával.

Mindent egybevetve a Clifton a kényeztető kényelemről és a design-ról szól, a funkciók itt kevésbé fontosak.

Áruházunkban számtalan egyedi ülőgarnitúrát találhat. Jöjjön el hozzánk, merítsen ötletet és érdeklődjön kollégáinknál, akik mindenben készséggel állnak rendelkezésükre. Szakmai tudásunkkal és szorgalmunkkal folyamatosan azon vagyunk, hogy nálunk mindenki megtalálhassa álmai kanapéját. Mielőtt azonban autóba ülne, és elindulna hozzánk, érdemes egy rövid telefont intézni felénk, hogy tájékoztatást kapjon az épp aktuális kínálatunkról.

 

Méret: 230 x 355 cm

 

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

f