Torrent jobbos bőr kanapé

Jobbos, bőr ülőgarnitúra

774 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Mi sem jobb annál, mint hazaérve egy nagy utazásból behuppanni kedvenc Torrent jobbos bőr kanapéba és végre lazítani egy jót?!

Torrent jobbos bőr kanapé állítható relax fejtámlákkal.

Csodálatos összhang, és letisztultság jellemzi. Megjelenésében megjelenik a kivitelezők fantáziája és egyben játékossága is. Színe kellemes világos árnyalatú, így könnyedén beilleszthető bármilyen háttérszín mellé, avagy egyéb berendezési tárgyak közé. Sarokgarnitúraként otthonának meghittem szegletébe ajánljuk, ám tökéletes ékszere lesz a nappaliban önálló bútorként is. Kifejezetten jól mutat egy sötétebb szőnyegen színes kiegészítőkkel.

Anyaga különös összetételű erős szövet, mely amellett, hogy kellemes érzetet nyújt számunkra erős és jól kiállja az idő okozta megpróbáltatásokat. Megnyugtató, hiszen bátran tervezhetünk az Torrent jobbos bőr kanapé hosszabb távra. Kellemes ívei és varrása fokozza tartását és kényelmét. Megjelenése amennyire fiatalos, oly kifogástalan komfortot nyújt bármelyik korosztály számára. Mélysége praktikusan kezelhető idősebb rokonaink kellemes pillanatainak is, hiszen leülni, elnyújtózni, majd felállni sarokgarnitúránkról kellemes lazasággal fognak.

Ülő-és háttámla részének tömítő anyaga habosított szivacs, ettől rugalmas és légies párnázottsága, továbbá szövet anyagához hasonlóan ellenáll a kopásnak. Nem deformálódik el a mindennapos használat során, rugalmassága nem tompul, így aggodalomra nincs ok.

A kartámlának íve, követi a háttámlák vonalát, valamint különlegessége, hogy relax módba állítható. Helyet foglalva nincs más dolgunk csak arról gondoskodni, hogyan állítsuk igazítsuk testhelyzetünkhöz, kényelmünk tökéletesítése érdekében. Bárhogy is állítjuk higgyék el pihentető lesz. Ám ezzel még mindig nincs vége az Torrent jobbos bőr kanapé, sarokgarnitúra ragyogó tulajdonságainak.

Fiatalabbak sokszor keresnek ágyazható ülő és sarokgarnitúrákat, említett bútorunknak még ez a remek tulajdonsága is adott. Mind ezt úgy, hogy gördülékenyen kihúzzuk, majd az ágyneműtartó részéből elővesszük az ágyazáshoz való eszközöket és már kész is.

Gondoljunk csak bele abba, mikor rokonaink nálunk töltenek egy hétvégét, vagy gyermekünknek jönnek a barátai….

Szuper megnyugtató és rendkívül kényelmes megoldást jelenthet.

Senkinek nem kell lemondani a szuper és feledhetetlen élményről, avagy az együtt töltött időről.

Lábai króm felületének köszönhetően még díszítik a Torrent jobbos bőr kanapé stílusát.

Választásunkat leginkább a hétköznapok csendes estéin fogjuk meghálálni, amikor fáradtan hazaérve le rúgjuk a cipőnket és egy korty bor társaságában elcsendesedünk ülőgarnitúránk átölelő kényelmében.

A készlet erejéig tart, ne maradjanak le róla!

Méret: 280 X 250

Ketten egymás mellett ülve vagy akár egymás ölében átbeszélni a közösen szerzett élményeket?! Ez a stílusos, ám mégis modern tervezésű ülőgarnitúra akár pont alkalmas lehet rá. Letisztultsága és minőségi bőr borítása olyan kombináció, ami a vendégeit is garantáltan magával ragadja majd.

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, amely folyamatosan változik. Kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.