Raglan ágyazható egyenes kanapé

Ágyazható, egyenes, sárga kanapé.

219 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Raglan ágyazható egyenes kanapé, ledönthető háttámlával!

Kisebb lakásokban fajsúlyos kérdés lehet a hely optimális felosztása és kihasználása. A Raglan típusú egyenes kanapé kompakt méretű, hossza nincs két méter, szélessége pedig a lehető legkisebb 200cm. Sárga, stílusos textúrájú zsákszövet borítása első sorban modern és fiatalos otthonokban mutat majd jól.

Ez a szövet ellenálló és strapabíró, és speciális színe miatt nem kell majd aggódnunk, hogy minden apróság egyből meg is látszik rajta.

A bútor formája abszolút laza és kötetlen, hisz karfái nem fixek, csupán két, bármikor könnyen félretehető henger alakú párnából állnak, szintúgy igaz ez a háttámlákra is.

A kanapé lábazata az oldalaknál trapéz alakú, nem a jól megszokott egyenes, merőleges szögben álló sarok. A Raglan egy könnyed mozdulattal ággyá is alakítható, mely egy fő számára nyújthat kényelmes átmeneti szálláshelyet. Ez a kanapé kitűnő választás lehet még vendégszobákba is, ahol nem szeretnénk túl nagy helyet elvenni egy nagyobb méretű hagyományos ággyal, vagy kanapéval.

A cél szentesíti az eszközt, szokták mondani, a Raglan célja pedig egyértelműen az, hogy átmeneti kanapéként, és ágyként is egyaránt funkcionálni tudjon, a lehető legkisebb helyet elfoglalva a helyiségből.

A garnitúra szemközti oldalát egy az egész kanapén átívelő krómlábbal látták el, mely diszkréten és ötletesen fokozza ezen nagyszerű kanapé megjelenését.

Ülőgarnitúra outletünkben több mint kétszáz különböző stílusú és méretű darabot tartunk állandó készleten, ezért érdemes lehet személyesen is ellátogatni hozzánk. Ha a Raglant, vagy ehhez hasonló egyenes kanapét keres, kérjük hívjon bennünket telefonon, hogy az aktuális készletről tájékoztathassuk.

Méret: 205 x 100 cm az ágy kinyitva 155 x 205 cm

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f