Lanus ágyazható kanapé

Előre ágyazható, két személyes kanapé

374 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

A Lanus ágyazható kanapé, előre nyitható ágygéppel rendelkezik!

A nagy érdeklődésre való tekintettel újból beszereztük a klasszikus, előre nyitható ágygéppel rendelkező, két személyes kanapé egyik legegyedibb darabját. Sűrű és strapabíró szövete a legtöbb otthoni viszontagságnak ellenáll.

“Dobd le a kulcsod, engedj be, megiszunk valamit kettesbe” mondta Pisti a mamájának, majd kért egy pohár bodzaszörpöt. Olyan jókat beszélgettek, hogy Pisti úgy döntött ma nem megy haza, inkább a nagyinál alszik. Nagyinak felcsillant a szeme az örömhírtől és már nyitotta is a kanapét, amelyen Pisti igencsak meglepődött, hiszen ilyen megoldással még nem nagyon találkozott sem barátainál, sem a bútorüzletekben. A második hullám akkor következett mikor Pisti kipróbálta az alvóalkalmatosságot.. a kényelmi szint megegyezik az otthoni ágyéval. Reggel elköszöntek egymástól.. és a nagyitól is. Alig várják az újabb találkozót.

Összecsukott állapotban is kényelmes és a szivaccsal töltött párnáknak köszönhetően, nyugodtan hátra is dőlhet! A legtöbb modern kanapé esetében inkább csak fetrengeni tud, mintsem kényelmesen leülni egy kis trécseléshez..

A karfa elhelyezkedése is pont ideális egy átlagos méretű testnek, hisz pont olyan magasságban található, ahol ideális megtámasztani a könyököt, míg másik kezünkkel kavargatjuk a tejeskávét. Gyakran megtörténik vendégeinkkel, hogy megtetszik nekik egy ülőgarnitúra, majd hosszas hezitálás után, pár nap elteltével jönnek csak vissza.. sajnos azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy ennyi idő pont elég ahhoz, hogy addig valaki más kiválassza az adott garnitúrát. Ilyen és ehhez hasonló esetekben; “Ne keresd az igazit, az én voltam.” mondaná az ülőgarnitúra, ha tudna beszélni..

Mint az már sokan tudják, ülőgarnitúráink többségéből csak egy-egy található üzletünkben, ezért érdemes élőben is megtekinteni az éppen aktuális készletünket. Kollégáink készséggel és lelkesen várják Önt, hogy szakértelmükkel segítsék a tökéletes választás menetét. Garantáltan jó hangulatú beszélgetések közepette fogják együtt meghallani kanapéja hívószavait!

Méret: 195 x 95 cm

Mikor még szüleimmel éltem akkor használtam egy ehhez hasonló kanapét. Emlékszem mikor kamasz fejjel barátaimmal jöttünk haza egy jó kis esti programról, sokszor nem kellett aggódnom hol aludjanak a banda tagjai. Kihúztuk fél kézzel a kanapét és kezdődhetett az igazi pihentető alvás.

Jó érzéssel töltött el. Általában kellemes megpihentető megjelenése miatt nagyon közkedvelt, hiszen rövid ücsörgésre is tökéletes, legyen szó egy előszobáról, vagy az étkező melletti pihenőről.  Környezetéhez jól illeszkedik, szép párnái még fokozzák kényelmét és stílusát.

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál.