Niccolo

Ágyazható, relax funkciós ülőgarnitúra

Jelenleg ez a bútor nincs kiállítva üzletünkben, kérem érdeklődjön kollégáinktól a beszerezhetőségéről.

464 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Összeülős beszélgetés, összebújós romantikázás, pihentető relaxálás vagy akár kollektív alvás..

Egyre nagyobb a család? Kezdik kinőni a jelenlegi ülőgarnitúrát? Bőven van hely, ám még sem sikerül kedvükre való garnitúrát találni? A Niccolo egy igazán különleges választás, mely a fenti problémát maradéktalanul megoldhatja. A kanapé tervezői a maximális használhatóságot a design elé helyezték, ebben viszont nagyot alkottak…

Ez a kanapé hatalmas ülő-, illetve fekvőfelületekkel lett ellátva, így egy négy-öt tagú család is kényelmesen nézheti kedvenc filmjeit.

Anyaga egy puha tapintású, erős zsákszövet, mely szürkés márványszerű színárnyalatot kapott. A kanapé alja egyszínű szürke, mely textilbőrből készült, így könnyen tisztán tartható.  A Niccolo minden oldalról nyitott, nem rendelkezik külön karfákkal, melynek köszönhetően a szabadság és lazaság érzése járja át minden porcikáját.

Két oldali keskeny felületét dőlt szögben megemelhetjük, mely a legjobb nyugágyak kényelméhez fogható komfortot nyújt majd a rajta megpihenni vágyóknak.  Három nagy méretű és két közepes méretű párna helyettesíti a beépített, fix háttámlákat.

Hatalmas felülete ráadásul még tovább növelhető, így akár négyen-öten is elfekhetnek majd rajta. Ágyneműtartója tágas, bő helyet biztosítva a takaróknak és párnáknak.

Méret: 330 x 210 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére, több száz ülőgarnitúra közül!

Készletünk folyamatosan változik, érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.

f