Carlotta kanapé

Elektromos kanapé, relax funkcióval ellátva

364 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, , ,

Carlotta kanapé állítható ülőfelülettel és relax fejtámlákkal.

Komfortos pihenőhelyre vágyik, ahol a legkisebb erőfeszítést is el szeretné kerülni, amelyet a nagyobb kényelem elérése céljából kell tennie?

Ez az kanapé pont Önnek való!

Ez a darab igazi csemege a műkedvelők számára! A Carlotta az egyenes kanapék csoportjába tartozik, azon belül is az ún. félszófák közé sorolandó. A félszófák jellemzően teljes méretű kanapék, az elnevezés abból fakad, hogy egyik oldaluk nyitott, míg a másik zárt. A tervezésnek ez a fajta tudatos aszimmetriája az ülőgarnitúrák világában olyan, mint egy absztrakt vagy kubista kép a festmények világában. Klasszikus és nagyszerű ízlésről árulkodik, főleg ha a neki alkalmas hely is rendelkezésre áll. A Carlotta bőrhatású szövetből készült pompás tejcsokoládé színárnyalatban. A barátságos és meleg színt robosztus natúrszínű falábak egészítik ki, mellyel tökéletes esztétikai egységet alkotnak. A kanapé többségében egyenes vonalai mellett felbukkannak finom, lágy ívek is, melyek szegélyei fehér díszvarrással díszítettek, mely arról tanúskodik, hogy a tervezők bizony a legapróbb, legfinomabb részletekre is gondosan ügyeltek. A szófa két állítható fejtámlát is kapott, hogy mindenki számára a lehető legnagyobb kényelmet nyújthassa. A Carlotta művészi igényű kialakítása, és komfortja mellett azonban rendelkezik egy további extrával is. A karfa tövében két érintésérzékeny gombot tapinthatunk ki, melyek benyomásával az ülőfelület jó 15-20 cm-t szélesedik. Mindezt egy apró elektromos motor működteti. Az így kapott széles felület immár fekvéshez is tökéletes kényelmet biztosít majd.

Áruházunk kínálata több száz L- és U-alakú ülőgarnitúrából áll, ahol sokszor azokat a darabokat is megtalálhatja, melyeket más üzletekben egyáltalán nem. Amennyiben kifejezetten félszófát keres kérjük hívjon minket telefonon, hogy tájékoztassuk az aktuális készletről, hiszen az ilyen kivételes szépségű darabokra gyorsan lecsapnak nálunk!

Méret: 210 x 95 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődjön telefonon vagy személyesen, üzletünkben.

f