Tapa sarokülő kanapé

relax fejtámlás jobbos ülőgarnitúra

549 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Szövet kanapé, speciális, állítható relax fejtámlákkal.

A modern, nagy ülőfelületű és kimondottan dizájnos ülőgarnitúrák fénykorában is meglepően nagy igény van azokra a darabokra, amelyek inkább a klasszikusabb vonalat képviselik. Ebbe a kategóriába sorolhatók a magasabb, párnázott háttámlás kanapék. Ezek általában nem rendelkeznek se mély, se alacsony ülőfelülettel.

“Tapa” nagyszerűen kiszolgálja az ilyesfajta igényeket, még ebben a modern világban is. noha megjelenésében nem kifejezetten egy klasszikus ülőgarnitúrára hajaz. Párnái fixek, tehát nem fognak elmozdulni és ezzel a rendetlenség látványát kelteni. Fejtámlái állíthatóak, lehetőséget adva mindenkinek, hogy kedve szerint egyénre szabhassa azok pozícióját.

Méret: 270 x 220 cm

Ez egy pihe puha kanapé álom!

Az a harmonikus megjelenés, beleértve a formát és színét professzionális. Beleülve érezhetjük, hogy gondosan kidolgozott terv alapján készült, mélysége éppen megfelelő és könnyedén kezelhető.

Fejtámlák igazíthatok saját igényeinknek megfelelően, a felejthetetlen pihenés érdekében. Hátra dőlve már tudni fogjuk, hogy hosszabb távra kell tervezni, így jöhet egy izgalmas könyv, aminek átadjuk magunkat, bár a halk zene is megteszi a kiváló ellazuláshoz. Nem kell mást tenni, csak hátra dőlve kényelmesen elhelyezkedni és kikapcsolni minden gondolatot ahhoz, hogy ez a perc csak rólunk szóljon.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.