19%

Malaim prémium ülőgarnitúra

Csúsztatható, relax háttámlákkal

659 990 Ft 809 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Malaim prémium ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós.

Egy újabb impozáns darab, amely amellett, hogy rendkívül elegáns és összes vendége figyelmét garantáltan felkelti majd, igazán praktikus is. A Malaim prémium ülőgarnitúra megérdemli a kiemelkedő figyelmet, hiszen az egyik legminőségibb eljárással készült. Bőr felülete olyan kellemes tapintású, hogy az ember nem győzi majd simogatni. Ráülve érezheti a lágyságát, azt, hogy szinte egy másik világba repíti. Ebben a világban megszűnik minden stressz faktor, nem számít már semmi, csak az, hogy Ön biztonságban érezze magát.

Amennyiben vendégünk nálunk óhajt maradna estére, könnyedén alvóalkalmatosságot varázsolhatunk ülőgarnitúránkból. Nem csak ágygép, de még ágyneműtartó is található a garnitúra bal oldalán. Garantáltan elfér majd benne minden, még az is, aminek nem ott lenne a helye. Ünnepek közeledtével gondolnunk kell az idősebb rokonokra is. Ez az ülőgarnitúra előre-hátra csúsztatható háttámlákkal rendelkezik, amely remek megoldás az ülőmélység változtatására. Hátracsúsztatva kényelmesen lefekhetünk, fetrenghetünk, azonban a nagymama nem biztos, hogy fetrengeni szeretne! Csúsztassunk neki előre a háttámlát, ezáltal kisebb lesz az ülőmélység és kényelmesen helyet foglalhat rajta.

Méret: 315x 175 cm

Természetesen a fejtámlákat is mindenki kedve szerint beállíthatja magának, de ezt talán említeni sem kell. Amennyiben tetszik a képeken látható ülőgarnitúra, látogasson üzletünkbe mielőbb, hiszen csak egy darab található készleten!

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink kizárólag a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.