Lumeah relax lábtartós mozikanapé

Dupla relax funkcióval ellátott Cinema szett

744 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Lumeah relax lábtartós mozikanapé, pohártartóval és tárolóval!

Élvezni egy filmet, akár a moziteremben ülne? Élvezni egy filmet még annál is inkább? A lehetőség most adott és még neve is van, Lumeah relax lábtartós mozikanapé. Igaz, TV-t nem árulunk, ahogy projektort és vásznat sem, de a kényelemért akár még garanciát is vállalhatunk! Üzletünkben rengetek ülőgarnitúra található és folyton változó készletünknek hála, mindenki megtalálhatja azt amely számára a legideálisabb.

Azonban visszatérve Lumeah relax ülőgarnitúránkra, még a jól eső film alatti iszogatással s lesz semmi problémája, hála a pohártartóknak. Nem tudja hova tenni a távirányítót? Minek is állna fel a pihe-puha helyéről, mikor a tárolórekesz karnyújtásnyinál is közelebb van?!

Apropó, ki kér egy sört?
Igen, a tárolórekeszbe helyezett jégakkuval könnyedén hűtőrekesszé avanzsálódhat.

De hogyan is működik a relax funkció? Egyszerűen csak húzza meg az ülőgarnitúra oldalán található kart, és csodák csodájára, a lábtartó máris kinyílik. Már nincs is más dolga, csak hátradőlni, hiszen a lábtartó nyitott állapotában a háttámla is hátrébb dönthető.

Méret: 340 x 280 cm

Jönnek a vendégek, készülődés a vendéglátáshoz, igazi lázban ég már mindenki, hiszen egy ilyen kanapé mellett a legalkalmasabb.

Elképzelhetjük, miután mindenki jól lakik és befészkeli magát az óriás kanapé egyik luxus zugába, majd hátra dőlve élvezi testtartásának minden pillanatát. Kanapénk magától körbe öleli és magasfokú kényelembe helyezi barátainkat, így lazán és könnyedén kezdődhet az est hátralévő része.

Csodálatos látni, ahogy szeretteink átadják magukat a semmittevésnek. Kettönk közé illesztett pohártartók és tárolók segítségével tényleg nem kell moccanni ebből a harmonikus együtt töltött meghitt állapotból. Ha valaki igényli, még a lábait is feldobhatja egy picit így még fokozza a pihenés eufóriáját.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.