Miallo kanapé

Ágyazható balos ülőgarnitúra

319 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Miallo ágyazható kanapé, balos kivitelben, állítható fejtámlákkal!

Kevés olyan ülőgarnitúra van, melyben oly nagyszerűen ötvöződik a régi kor szelleme, a modern, új felfogással és divattal. A Miallo egy ilyen különleges darab, hisz ezt a kanapét épp úgy el tudjuk képzelni antik bútorok társaságában, mint a legújabb hipermodern lakberendezési tárgyak között.

A garnitúra kettős szellemiségét a futurisztikus formavilág és az alapvetően visszafogott, konzervatív barna színpárosítás okozza.

Barna fejtámlái és ülőfelületei erős szövetből, míg a deréktámasz, a karfa és a lábazat is barna színű erős szövet-anyagból készült. Érdekes párosítás, de valljuk be őszintén működik, egyszerre idézi meg a retrot és az újat. Egyik oldala nyitott ottomán stílusban készült, míg a másikon keskeny, ám széles karfa került elhelyezésre, melynek dőlésszöge állítható és inkább szolgál fejünk kényelmes megtámasztására, semmint karunk pihentetésére, mint ahogy azt a neve sugallja. Fa lábai trendi, jövőbe mutató, merész választás a garnitúrához, de úgy véljük ez is telitalálat, s így válik a Miallo kanapé igazán stílusossá.

Talán nem elvárás egy ilyen design bútorral szemben, hogy látványos külseje mellett egyéb funkciói is legyenek, ám a Miallonak ebből is kijutott.

Kihúzható vendégágya még jó szolgálatot tehet, ha valakit el kellene szállásolnunk. Ottomán végénél pedig egy felnyitható kis ládika is helyet kapott, mely kicsi ugyan egy ágynemű elhelyezésére, de nagyszerűen kézre esik egyéb fontos dolgaink tárolására. Fejtámlái természetesen mindenütt egyedileg állíthatóak. Bátran elhelyezhetjük térben és sarokban, járólapon, vagy parkettán. A lehetőségek száma végtelen, csak Önön fog múlni mit tud kihozni ebből a fantasztikus garnitúrából.

Áruházunk hatalmas választékkal várja Önt és kedves családját. Több mint kétszáz ülőgarnitúrát tartunk raktáron, melyek mindegyike ki is próbálható és azonnal el is vihető. Jöjjön el hozzánk, merítsen ötletet változatos kínálatunkból. Mielőtt azonban elindulna hozzánk, mindenféleképp hívjon minket telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletről.

Méret: 270 x 225 cm

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f