Timo kanapé

Egyenes szövet kanapé

299 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Letisztult és egyszerű formatervezésű kanapéból akad nálunk bőven..

Stúdió- és garzonlakások ideális nappali kiegészítője lehet Timo kanapé fantázianévre hallgató két személyes egyenes kanapénk. Világos, ezüstös színével azok is bevállalhatják, akik alapvetően világos kanapét szeretnének, de félnek a fehér színtől. Puha, zseníliaszerű szövetével, sportos ülőfelületével optimális választás lehet kisebb helyiségekbe is, ahol egy egyszerű kis asztallal, vagy komóddal kiegészítve tökéletes egységet alkothatnak.

Egyenes vonalait, letisztult, egyszerű formavilágát, a klasszicista bútorokat megidéző finoman ívelt karfák fogják közre.

A karfák oly magasak és vastagon tömöttek, hogy elfordulva derekunkat megtámasztva is kellemes ülőpozíciót biztos számunkra. Fejtámláit tetszés szerint állíthatjuk, pompás látvány fel- és lehajtott fejtámlákkal egyaránt. A bútor lábai krómból készültek, folyamatosan emlékeztetve bennünket, hogy egy abszolút modern darabról van szó. A garnitúrának minden adottsága meg van ahhoz, hogy a látványt egy-két élénk színű, mintás díszpárnával tovább fokozzuk. A lehetőségeknek szinte csak a fantáziánk szabhat határt. A Timo kanapé véleményünk szerint elsősorban világos kővel kirakott padlón mutat a legjobban, de egy különlegesebb színárnyalatú parketta is nagyszerű partnere lehet.

Ha a Timo kanapé elnyerte a tetszését, keressen minket bátran telefonon, vagy személyesen, hisz raktáráruházunkban további széles kínálattal várjuk Önt és kedves családját. Mielőtt azonban autóba ülne, hívjon minket és röviden érdeklődjön a jelenlegi készletről. Az áruházban található minden ülőgarnitúránk azonnal el is vihető, igény esetében nyilván a szállításban is segítségére leszünk.

 

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f