Jaén kanapé teljes értékű ággyal

Ágyazható két személyes kanapé

394 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Jaén kanapé teljes értékű ággyal, melyet akár mindennapi alvásra is használhatnak!

Sokak álma egy olyan mini kanapé, mint amilyen a Jaen.. Áruházunk kínálatában ez a darab fel-fel bukkan néha, így ha kifejezetten ezt a típust keresi, lehet várni kell rá. Ezért is ajánlatos szinte bármilyen bútort már az esedékessége előtt hosszú hetekkel, hanem pár hónappal előbb keresgetni.

Ez a kanapé abszolút a helytakarékosságról és zseniális funkciójáról szól. A design, a látvány másodlagos. 165 cm-es hosszával könnyen elhelyezhető a vendégszoba egy sarkába, vagy egy kisebb garzonlakás nappalijába is akár. Anyaga egy sokak által méltán kedvelt zseníliaszerű szövetből készült, mely a legkellemesebb tapintású kárpitok közé tartozik.

Színösszeállítása egyedi, alul fekete, a háttámla rész pedig kékes árnyalatú.

Megjelenése fiatalos, barátságos, derűt és vidámságot sugall. Két keskeny karfája a tudatos tervezés eredménye, hisz értékes centimétereket nyerhetünk vele. A kanapé lényege azonban nem a külsőben, sokkal inkább a belsőben keresendő, ugyanis egy bárki számára kivitelezhető könnyed mozdulattal tartós alvásra alkalmas ággyá varázsolható. Az ágyrész komoly, gyakorlatilag elpusztíthatatlan vasrács-szerkezetet kapott, melyen egy minőségi matrac is elhelyezésre került. A Jaén kanapé teljes értékű ággyal kifejezetten arra találták ki, hogy ezen fő funkcióját nap mint nap használjuk is. Időtálló, stapabíró kivitel, melyen az alvás valóban zavartalan és kellemes. „Üzembe helyezése” néhány pillanat csupán, jól fogja bírni a mindennapos ki- illetve behajtást.

Áruházunkban akadhatnak még olyan felépítésű kanapék, melyek a Jaen-hoz hasonló funkcióval bírnak, ezért érdemes minket telefonon hívni, hogy tájékoztassuk a lehetőségekről. Az ilyen ún. ágygépes konstrukciók rendkívül népszerűek, de ha időben gondolkodik a kedves vásárló, akkor jó eséllyel be tudjuk neki szerezni.

 

Méret: 165x 100 cm

Jelenleg nem kapható.

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f