Benigna

Ágyazható és ágyneműtartós, jobbos microplüss kanapé

454 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Egy sokak által keresett anyagú huzattal, microplüss vonták be a képeken látható kanapét.

Ne is töprengjen azon, vajon megengedheti-e magának azt, hogy egy ilyen kanapét vegyen otthonába, hiszen a válasz egyértelmű.

Nálunk a kimondottan kisméretű ülőgarnitúrákat keresők is találhatnak kedvükre valót. Bár a kínálat igen szűkös ebben a szegmensben, azért gyakran előfordulnak a Benigna-hoz hasonló egyedi, tetszetős darabok. Anyaga szürke microplüss, melyet játszi könnyedséggel tisztántarthatunk. A kanapéhoz tartozó három, egymáshoz tökéletesen illeszkedő párna háttámlaként funkcionál és színük eltér a kanapé szürke felületétől, törtfehér árnyalatot kaptak.

Így egy igazán derűs, modern hangulatú kanapét kapunk.

A Benigna formavilága egyszerű, mentes minden bonyolultabb látványelemtől. Ám ezen kanapé lényege inkább a funkciókról szól, kompakt mérete mellett. A garnitúra jobb oldali szára teljesen felemelhető, itt kapott helyett az ágyneműtartó, míg a másik oldalából kihúzhatjuk a vendégágyat. A viszonylag kemény ülőfelületek lehetővé teszik, hogy a kanapét tartósabb alvásra is használni tudjuk, hisz a zavartalan alvás alapfeltétele, hogy a felület ne legyen túl puha. A puhaságról a háttámlák gondoskodnak majd, így a rajta ülők is élvezhetik a maximális kényelmet. A garnitúra kialakítása lehetővé teszi, hogy jobbos, illetve balos változatban is összeszereljük, így biztosítva, hogy egy szűkösebb sarkot is ízlésünknek megfelelően kényelmesen kitölthessünk.

Ha ilyen mérettartományban keres kanapét, érdemes egy telefont intézni felénk, és jelezni igényét. Így azonnali tájékoztatást kaphat az épp aktuális készletekről és nem utazik hiába hozzánk.

Áruházunkban számtalan fajta ülőgarnitúra megfordul, legyen az L-, vagy U-alakú, egyenes kanapé ,vagy többrészes szett. Választékos formákkal, egyedi színekkel és anyagokkal várjuk Önt és kedves családját, hogy hozzáértő kollégáink által támogatva mielőbb megtaláljuk álmai kanapéját.

Méret: 245 x 160 cm

Válogasson kedvére üzletünkben, több száz, azonnal elvihető kanapé közül!

Az éppen aktuális készletünkről és árainkról, kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

f