Alicante szövet kanapé

barna szövet ülőgarnitúra

219 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Alicante szövet kanapé, ágyazható kivitelben

Az Alicante az egyenes kanapék királya is lehetne a maga impozáns 210 cm-es hosszával és egy méteres mélységével. Enyhe mogyoró színével, fehér dupla varrásával és az ülőfelület buborékszerű kialakításával bármely lakás kiemelt tartozéka lehet.

Karfái nagyon vastagok, tekintélyt parancsolóak, éppen ezért olyan helyre ajánljuk meleg szívvel, ahol közvetlen nem faltól falig ér, hanem marad még elég tér a szélektől számítva, így a karfák is sokkal jobban mutatnak a térben.

Ennél a kanapénál bizony nem kell aggódnunk, ha a gyerekek a karfákon állnak, vagy ugrálnak, (ésszerű határokig) bírni fogja… Tény, hogy az Alicante sok helyet foglal, viszont ezért bőven kárpótol majd bennünket a hatalmas ágy, amivé egy percen belül átalakítható. A fekvőhely szélessége és hosszúsága miatt akár két gyerek is kényelmesen elalszik majd rajta, egy felnőtt számára pedig fejedelmi helyet biztosít majd. Ágyneműtartója is hatalmas, bár ide ajánlatos csak a tényleg ritkán használt dolgainkat letárolni, mivel kicsit nagyobbat kell hajolnunk a ki és bepakoláshoz.

Méret: 210x 100 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson több száz bútor közül, személyesen.

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön telefonon.

f