Vasto kanapé

Ágyazható szövet kanapé,  szürke színben, akciós áron

289 810 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Vasto kanapé sötét szürkés – kék színű szövet kanapénk ideális kisebb lakásokba,

Hiszen ágyazhatósága révén könnyen vendégszobává varázsolható az aktuális helység. Kényelmes, puha agyagának köszönhetően tökéletes filmezéshez, olvasáshoz vagy bárminemű pihentető tevékenységhez.

Életünkben akadhatnak olyan helyzetek, vagy akár lakásunkban kialakításra kerülhetnek olyan helyiségek, melyek a lehető legegyszerűbb, vagy helytakarékosabb megoldásokat követelik.

Semmi felesleges kiegészítő forma, csupán a kanapé maga. A Vasto kanapé fantázianevű egyenes kanapénk a fenti helyzetekre nyújthat praktikus megoldást. Türkizkék színe vidám, bohém hangulatot áraszt, míg négyzetrácsos mintákat formáló steppelt varrása komoly, elegáns benyomást tesz ránk. A kanapé felülete egyenes, egyik irányban sem dőlt. Az anyag tapintása kellemesen puha, szövete könnyen és gyorsan tisztítható. A kanapé nem rendelkezik karfákkal, így mindkét irányból nyitott. Lábai fekete, matt hatású fémből készültek. A garnitúra peremei élesek és hangsúlyosak. Két nagy párnából álló háttámlája egy mozdulattal eltávolítható, mégis stabil, nem szorul folyamatos igazításra, rendezgetésre. A Vasto kanapé ágyazható, ugyanis az ülőfelületet ki tudjuk húzni, mely után már csak a háttámlát kell eldönteni és pillanatokon belül kész is az ágy. A felület egyenes, sík felülete ilyenkor igazán praktikus, hisz ennek köszönhetően tartós alvásra is alkalmas. A garnitúra lábai alapvetően magasak, így könnyedén tisztán tartható, takarítható az alatta lévő felület is.

Amennyiben hasonlóan praktikus és egyszerű kanapé megoldásokat keres, érdemes lehet áruházunkba személyesen is ellátogatni, ami előtt javasolt egy rövid telefonhívást indítani felénk, így tájékozódhat az épp aktuális készletekről!

Kedves és hozzáértő kollégák várják hívását, vagy személyes látogatását!

Színéből adódóan, szinte minden szobába passzol. Kényelmes és praktikus, pont amilyennek egy ülőgarnitúrának lennie kell.

Méret: 210 x 90 cm

A termék ára a készlet erejéig érvényes, kérem keresse fel kollégáinkat telefonon vagy személyesen, üzletünkben! Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.